Povezane novice

Državni sekretar, ki se je odpovedal položaju mestnega svetnika

Delo 20.03.2023
Marko Koprivc pravi, da ni čakal na formalno odločbo KPK in je s položaja odstopil sam. Državni sekretar na ministrstvu za kohezijo Marko Koprivc iz vrst SD je odstopil s položaja ljubljanskega mestnega svetnika. Kot pravi, je razrešitev zahteval… »

[Video] Na stotine ljudi Jankoviću povedalo, da ga imajo dovolj

Nova 24TV 20.03.2023
Ljubljančani imajo Jankovićeve vladavine dovolj. Pred ljubljanskim magistratom je potekal protest proti politiki župana Zorana Jankoviča. Glavni organizator protesta, mestni svetnik Aleš Primc, tako kot številni zbrani Ljubljančani županu očitajo… »

Prostorske preveritve so prelahek zalogaj

Delo 20.03.2023
Mestni svetniki danes o nagradah za povečani obseg dela v letu 2023, športu v Ljubljani in prostorskih aktih. Tretja redna seja ljubljanskega mestnega sveta se je začela z nekajminutno zamudo. Verjetno tudi zaradi več kot enournega protestnega… »

Ljubljanski svetniki potrdili dvig takse za obravnavo pobud

SiolNET 20.03.2023
Ljubljanski mestni svetniki so na današnji seji sprejeli letni program športa v občini za letošnje leto, ki opredeljuje obseg sofinanciranja programov športa. Prav tako so podprli predlog o podražitvi takse za obravnavo pobud za spremembo… »

Ljubljanski svetniki potrdili dvig takse za obravnavo pobud

24ur 20.03.2023
Ljubljanski mestni svetniki so na seji sprejeli letni program športa v občini za letošnje leto, ki opredeljuje obseg sofinanciranja programov športa. Prav tako so podprli predlog o podražitvi takse za obravnavo pobud za spremembo podrobnejše… »

Nekaj sto protestnikov proti kanalu C0: 'Nezakonit in nevaren'

24ur 20.03.2023
Pred ljubljansko mestno hišo se je pred sejo mestnega sveta zbralo nekaj sto protestnikov, ki so ponovili nestrinjanje s projektom za kanal C0. Prepričani so namreč, da bo ogrozil čisto pitno vodo v prestolnici. Opozorili so tudi na nevzdržne razmere… »

Protestniki v Ljubljani spet nasprotovali kanalu C0 in opozarjali na razmere v zdravstvu

Dnevnik 20.03.2023
Pred ljubljansko mestno hišo se je pred današnjo sejo mestnega sveta zbralo več sto protestnikov, ki so ponovili nestrinjanje s projektom kanalom C0. Prepričani so namreč, da bo ogrozil čisto pitno vodo v prestolnici. Opozorili so tudi na nevzdržne… »

Pred sejo MOL-a znova protest zaradi kanala C0 in razmer v ZD Ljubljana

RTV Slovenija 20.03.2023
Stranka Glas za otroke in družine je pred sejo mestnega sveta občine Ljubljana pripravila protest proti ljubljanskemu županu Zoranu Jankoviću. Na protestu so izpostavili predvsem izgradnjo kanalizacijskega kanala C0 čez ljubljanski vodonosnik. Pred… »

Pred mestno hišo protest proti ljubljanskemu županu Zoranu Jankoviću #foto

SiolNET 20.03.2023
Ljubljanski mestni svet bo danes odločal o predlogu letnega programa športa v Mestni občini Ljubljana (Mol) in o spremembi odloka o določitvi takse, ki jo morajo občani plačati, da obravnavajo njihovo pobudo za spremembo podrobnejše namenske rabe v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem