Povezane novice

Žena Dawida Kubackega se bojuje za življenje

RTV Slovenija 20.03.2023
Poljak Dawid Kubacki, drugi najboljši skakalec sezone svetovnega pokala, to zimo ne bo več tekmoval, saj se njegova žena Marta bojuje za življenje. "Nujno sem se moral vrniti domov. Žena Marta je v bolnišnici zaradi težav s srcem. Stanje je resno… »

Kubacki končal sezono, saj se njegova žena bori za življenje

Dnevnik 20.03.2023
Drugi najboljši smučarski skakalec zime, Poljak Dawid Kubacki, je končal sezono, saj se njegova žena Marta bori za življenje, je Kubacki zapisal na instagramu. »Nujno sem se moral vrniti domov. Žena Marta je v bolnišnici zaradi težav s srcem… »

Kubacki: Zdravniki se borijo za življenje moje žene

SiolNET 20.03.2023
Pretekli konec tedna je skakalni svet presenetila novica, da je Dawid Kubacki predčasno končal norveško turnejo, tako da je Halvor Egner Granerud v nedeljo potrdil skupno zmago v svetovnem pokalu. Poljski šampion je zdaj pojasnil razlog umika, ki… »

Kubacki pojasnil predčasni zaključek sezone: njegova žena se bori za življenje

24ur 20.03.2023
Drugi najboljši smučarski skakalec zime, Poljak Dawid Kubacki, je prek Instagrama pojasnil razlog za predčasen zaključek sezone. Njegova žena Marta se namreč bori za življenje. "Nujno sem se moral vrniti domov. Žena Marta je v bolnišnici zaradi… »

Razkrito, kam je izginil Kubacki! Poljak preživlja pravo dramo

Zurnal24 20.03.2023
Kubacki je že končal sezono, saj se njegova žena bori za življenje. Drugi najboljši smučarski skakalec zime, Poljak Dawid Kubacki, je končal sezono, saj se njegova žena Marta bori za življenje, je Kubacki zapisal na Instagramu. "Nujno sem se… »

Dawid Kubacki končal sezono, njegova žena se bori za življenje

Delo 20.03.2023
Poljski skakalni zvezdnik bo izpustil tekmovanji v Lahtiju in Planici. Poljski skakalni zvezdnik Dawid Kubacki je že končal letošnjo sezono. Ostajata sicer še dve prizorišči tekmovanj za svetovni pokal, ta konec tedna Lahti in naslednji vikend… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem