Povezane novice

Magna: na protestu le peščica zaposlenih

Dnevnik 21.03.2023
Čeprav se vodstvo Magne in predstavniki zaposlenih še niso dogovorili o pogojih za izvedbo programa presežnih delavcev, je za torek napovedani protestni shod pred lakirnico v Hočah klavrno propadel. Po dopoldanskem zboru delavcev, na katerega jih je… »

Na protestnem shodu delavcev Magne le peščica

Delo 21.03.2023
Shoda pred tovarno se je udeležilo več predstavnikov medijev kot pa samih delavcev. Ob predstavniku sindikata so prišli le trije. Čeprav se vodstvo hoške Magne in predstavniki zaposlenih še niso uspeli dogovoriti o pogojih za izvedbo programa… »

Protestni shod delavcev Magne se je izjalovil, vodstvo naj bi grozilo zaposlenim #video

SiolNET 21.03.2023
Čeprav se vodstvu hoške Magne in predstavnikom zaposlenih še ni uspelo dogovoriti o pogojih za izvedbo programa presežnih delavcev, je za danes napovedani protestni shod pred lakirnico v Hočah klavrno propadel. Po dopoldanskem zboru delavcev, na… »

"Z grožnjami se je začelo že v petek"

Zurnal24 21.03.2023
Protestnega shoda delavcev Magne se je udeležila le peščica zaposlenih. Predsednik Konfederacije slovenskih sindikatov Gvido Novak meni, da je vodstvu uspelo prestrašiti delavce. Čeprav se vodstvo hoške Magne in predstavniki zaposlenih še niso… »

Protest zaradi zaprtja lakirnice hoške Magne klavrno propadel

RTV Slovenija 21.03.2023
Čeprav se vodstvo hoške Magne in predstavniki zaposlenih še niso uspeli dogovoriti o pogojih za izvedbo programa presežnih delavcev, je za danes napovedani protestni shod pred lakirnico v Hočah klavrno propadel. Udeležila se ga je le peščica… »

Na protestu pred Magno le peščica delavcev

24ur 21.03.2023
Delavci hoške Magne so se zbrali na protestnem shodu pred stavbo Magne v Hočah. Razlog je nezadovoljstvo, ki se je zadnje leto dni stopnjevalo in doseglo vrhunec z napovedanimi odpuščanji, so sporočili iz Konfederacije slovenskih sindikatov. Protesta… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem