Povezane novice

ZDA bodo tanke abrams dobavile Ukrajini do jeseni

RTV Slovenija 21.03.2023
ZDA bodo Ukrajini dobavile obljubljene tanke tipa abrams do jeseni 2023. Po prvotnem načrtu naj bi Kijev dobil moderne tanke šele leta 2024, a so se v Washingtonu v koordinaciji z Ukrajino odločili za pospešitev postopkov. Tiskovni predstavnik… »

Ameriški Abramsi v Ukrajini že do jeseni

24ur 21.03.2023
ZDA bodo Ukrajini dobavile obljubljene tanke tipa abrams do jeseni 2023, je sporočil Pentagon. Po prvotnem načrtu naj bi Kijev dobil moderne tanke šele leta 2024, a so se v Washingtonu v koordinaciji z Ukrajino odločili za pospešitev postopkov… »

Putin vidi kitajski mirovni načrt kot osnovo, »ko bosta Zahod in Kijev pripravljena«

Necenzurirano 21.03.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je v Moskvi gostil kitajskega predsednika Xi Jinpinga. Uradni del pogovora je zaključen. O čem sta se pogovarjala? V Kremlju so za prihod izjemno pomembnega gosta položili rdeč tepih, po katerem se je sprehodil Putinov… »

Ukrajina: »Uničene ruske rakete« / Rusija: »Mesto napadli ukrajinski droni«

Mladina 21.03.2023
Ukrajina sporoča, da se z eksplozijami nadaljuje proces ruske demilitarizacije in pripravlja ukrajinski polotok Krim na deokupacijo. Eksplozija v mestu Džankoj na anektiranem polotoku Krim je uničila ruske manevrirne rakete, ki so bile namenjene… »

Draga prijatelja za mizo v Kremlju

Dnevnik 21.03.2023
Kitajski predsednik Xi Jinping je začel tridnevni obisk v Moskvi. Velika, a ne edina tema pogovorov bo vojna v Ukrajini in vse, kar jo spremlja. Kitajski predsednik je prinesel mirovni načrt, ruskega predsednika pa od pred nekaj dnevi išče mednarodno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem