Povezane novice

Sanja Ajanović Hovnik: Dokler ne bo izpogajano vse, ne bo izpogajano nič

Dnevnik 21.03.2023
Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik je na današnji novinarski konferenci podrobneje predstavila časovnico za pogajanja z reprezentativnimi sindikati javnega sektorja. Kot je pojasnila, so plačno reformo razdelili na dva dela: najprej bodo… »

Ministrica: Plačna nesorazmerja bodo odpravljena samo pod tem pogojem #video

SiolNET 21.03.2023
Plačna nesorazmerja, ki jih bodo glede na vladna izhodišča v pogajanjih s sindikati naslovili najprej, bodo odpravljena pod pogojem, da bodo hkrati dogovorjeni tudi vsi elementi plačne reforme, je danes poudarila ministrica za javno upravo Sanja… »

Najprej izravnava s tistimi, ki so že dobili, potem sistem

Delo 21.03.2023
Javni sektor: Vlada bo dala sindikatom v podpis dogovor, da se pogajajo o vsem, ne le o plačah. Interventnega zakona za sodnike ne bo. Prvega aprila bodo vsi zaposleni v javnem sektorju, ki se jim plače niso zvišale novembra 2021, pridobili en plačni… »

Plače javnih uslužbencev v nebo – najbolje plačani bi zaslužili več kot 8 tisočakov

Nova 24TV 21.03.2023
Premier Robert Golob in ministrica Sanja Ajanović Hovnik (Foto: STA) Golobova vlada trdo dela na tem, da državljanom in državljanom pobere prav vse in to razdeli med javne uslužbence, ki niso ravno »zgled« delovno uspešnih in ambicioznih… »

Ministrica: Odprava plačnih nesorazmerij pod pogojem, da bodo dogovorjeni vsi elementi plačne reforme

Primorske 21.03.2023
Plačna nesorazmerja, ki jih bodo glede na vladna izhodišča v pogajanjih s sindikati naslovili najprej, bodo odpravljena pod pogojem, da bodo hkrati dogovorjeni tudi vsi elementi plačne reforme, je danes poudarila ministrica za javno upravo Sanja… »

Nova plačna lestvica / »Dokler ni izpogajano vse, ni izpogajano nič«

Mladina 21.03.2023
Plačna nesorazmerja, ki jih bodo glede na vladna izhodišča v pogajanjih s sindikati naslovili najprej, bodo odpravljena pod pogojem, da bodo hkrati dogovorjeni tudi vsi elementi plačne reforme, je poudarila ministrica za javno upravo. Plačna… »

Ajanović Hovnik: Dokler ne bo izpogajano vse, ne bo izpogajano nič

RTV Slovenija 21.03.2023
Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik je predstavila načrt prenove plačnega sistema, ki bo potekal v dveh stopnjah. Najprej se bodo s sindikati pogodili o odpravi plačnih nesorazmerij, leta 2025 pa se bo začela uvajati nova plačna… »

Ajanović Hovnik: Držimo se načela, da dokler ni izpogajano vse, ni izpogajano nič

Necenzurirano 21.03.2023
Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik je na današnji novinarski konferenci postregla z več pojasnili glede izhodišč za pogajanja z reprezentativnimi sindikati javnega sektorja o prenovi plačnega sistema in odpravi nesorazmerij v osnovnih… »

Ajanović Hovnik pojasnila, kakšne bodo plače javnih uslužbencev

Zurnal24 21.03.2023
Do konca 2024 odprava plačnih nesorazmerij, nato uvedba nove plačne lestvice. Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik je na novinarski konferenci pojasnjevala sprejeta izhodišča za pogajanja z reprezentativnimi sindikati javnega sektorja o… »

Novice dneva »

Ukrajina in Rusija nadaljevali napade z droni

Delo pred eno uroše 1 povezana

Vreme: Do kdaj kratki rokavi?

Zurnal24 pred tremi uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem