Povezane novice

Xijev mirovni predlog zanimiv za Putina

Dnevnik 21.03.2023
Kitajski predsednik Xi Jinping in ruski predsednik Vladimir Putin sta govorila o kitajskem mirovnem predlogu za Ukrajino. Za Putina bi ta lahko predstavljal osnovo za mirovni dogovor z Ukrajino. Potem ko sta se Vladimir Putin in Xi Jinping v ponedeljek v… »

Putin po pogovorih s Šijem: Zahod in Kijev še nista pripravljena na mir

RTV Slovenija 21.03.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je po pogovorih s kitajskim predsednikom Ši Džinpingom dejal, da bi bil lahko kitajski načrt za končanje vojne v Ukrajini podlaga za mirovni dogovor, a po njegovih besedah Zahod in Kijev na to še nista pripravljena… »

Putin in Xi za okrepitev strateškega partnerstva med državama

Primorske 21.03.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin in njegov kitajski kolega Xi Jinping sta danes v Moskvi napovedala novo obdobje v odnosih med državama. Podpisala sta sporazum o razširitvi strateškega partnerstva med državama do leta 2030. Dobre odnose sta podkrepila… »

Dva pomembna obiska, eden v Moskvi, drugi v Kijevu

Zurnal24 21.03.2023
Xi Jinping v Moskvi, Fumio Kishida v Kijevu. Kitajski predsednik Xi Jinping se je danes v Moskvi sestal z ruskim predsednikom vlade Mihailom Mišustinom in se zavezal, da bo Peking še naprej prednostno obravnaval in krepil vezi z Moskvo. Prav tako je… »

Xi: Krepitev odnosov med državama bo še naprej prednostna naloga Pekinga

Delo 21.03.2023
Kitajski in ruski predsednik naj bi razpravljala o mirovnem načrtu za Ukrajino, a podrobnosti niso znane. Kitajski predsednik Xi Jinping se je danes v Moskvi sestal z ruskim predsednikom vlade Mihailom Mišustinom in se zavezal, da bo Peking še naprej… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem