Povezane novice

Neuradno naj bi delovna inšpekcija na RTV-ju ugotovila več kršitev. RTV: Postopki potekajo.

RTV Slovenija 21.03.2023
Delovna inšpekcija je neuradno v nadzoru na RTV Slovenija ugotovila več kršitev delovne zakonodaje. Med njimi prikrita delovna razmerja, zaposlovanje brez razpisa ... "Oba postopka še potekata, zato podrobnosti ne moremo komentirati," odgovarja RTV… »

Delovna inšpekcija neuradno ugotovila več kršitev delovne zakonodaje. Odzvali so se na RTVS.

SiolNET 21.03.2023
Delovna inšpekcija je po neuradnih informacijah STA v nadzoru na Radioteleviziji Slovenija (RTVS) ugotovila več kršitev delovne zakonodaje. Med njimi prikrita delovna razmerja, zaposlovanje brez razpisa in z neustreznimi pogoji ter čezmerno nadurno… »

Na RTVS ugotovili tudi zaposlovanje brez razpisa in prikrita delovna razmerja

Delo 21.03.2023
Zaposlovali naj bi brez razpisa, nekateri od zaposlenih pa za delovna mesta, ki jih opravljajo, naj ne bi izpolnjevali pogojev. Delovna inšpekcija je po neuradnih informacijah STA v nadzoru na Radioteleviziji Slovenija (RTVS) ugotovila več kršitev… »

Neuradno / Delovna inšpekcija ugotovila več kršitev na RTV Slovenija

Mladina 21.03.2023
Delovna inšpekcija naj bi v nadzoru na RTV Slovenija ugotovila več kršitev delovne zakonodaje. Med njimi prikrita delovna razmerja, zaposlovanje brez razpisa in z neustreznimi pogoji ter prekomerno nadurno delo. Delovna inšpekcija je po neuradnih… »

Delovna inšpekcija neuradno ugotovila več kršitev na RTVS

Primorske 21.03.2023
Delovna inšpekcija je po neuradnih informacijah v nadzoru na Radioteleviziji Slovenija (RTVS) ugotovila več kršitev delovne zakonodaje. Med njimi prikrita delovna razmerja, zaposlovanje brez razpisa in z neustreznimi pogoji ter prekomerno nadurno delo… »

Delovna inšpekcija neuradno ugotovila več kršitev na RTVS

Dnevnik 21.03.2023
Delovna inšpekcija je po neuradnih informacijah STA v nadzoru na Radioteleviziji Slovenija (RTVS) ugotovila več kršitev delovne zakonodaje. Med njimi prikrita delovna razmerja, zaposlovanje brez razpisa in z neustreznimi pogoji ter prekomerno nadurno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem