Povezane novice

Pokojninska reforma: kdo naj koliko plača za pokojnine

Primorske 22.03.2023
Reforme pokojninskega sistema ne bo brez široke javne razprave, zagotavlja minister za delo Luka Mesec. Možnosti za spremembe se nakazujejo v znatni okrepitvi drugega in uvedbi tretjega stebra. “Gospodarstvo ne zagovarja višjih prispevnih stopenj za… »

Teo Collori: Za nočnega kapitana je sonce tudi takrat, ko dežuje

Primorske 22.03.2023
Tea Collorija in njegove zasedbe Momento Cigano najbrž ni treba posebej predstavljati. A hipnotična mešanica romske glasbe in plesnega swinga, kot smo je od njih vajeni, ima na novem albumu Capitano Della Noche le delček prostora. Spogledujejo se… »

Lovorika za ŠD Okroglo

Primorske 22.03.2023
Sredina marca je v izolski dvorani Livade prinesla še zadnji dvojni spored nižjih lig v dvoranskem nogometu. Člansko MNZ Koper je osvojilo ŠD Okroglo. V soboto se nadaljuje liga obalnih veteranov, razpisan pa je že prvi primorski turnir na malih… »

Po novem tudi možnost 100-odstotno plačane bolniške

Primorske 22.03.2023
Nov pravilnik o poklicnih boleznih prinaša seznam teh bolezni, obolelim delavcem pa bo omogočal tudi stoodstotno bolniško in priznanje invalidnosti. SLOVENIJA > V Sloveniji imamo nov pravilnik o poklicnih boleznih. “Gre za uspešen zaključek… »

Primorec, ki je ostal brez nog: Bi izid lahko bil drugačen?

Primorske 22.03.2023
Primorec, ki je ostal brez obeh nog in je sedaj 90-odstotni invalid ter popolnoma odvisen od pomoči družine, na sodišču vztraja pri iskanju pravice. Univerzitetnemu kliničnemu centru v Ljubljani očita nepravočasno in malomarno zdravljenje in… »

Ali bo Alenka Štrucl Dovgan ostala županja, bo morda znano v četrtek

Primorske 22.03.2023
Ali bo Alenka Štrucl Dovgan še naprej divaška županja, bo morda znano v četrtek, ko bo o domnevnih nepravilnostih pri glasovanju v drugem krogu volitev presojalo novogoriško upravno sodišče. Nanj se je že konec decembra pritožil županski… »

Eden od obtoženih naj bi deloval iz zaporniške celice

Primorske 22.03.2023
Združba, ki so jo pred dobrim letom razbili koprski kriminalisti, naj bi imela lovke tudi v Italiji. Eden od domnevnih članov naj bi deloval kar iz zaporniške celice na Dobu. A Elton Shkurti na koprskem sodišču, kjer so začeli s sodnim postopkom… »

V Bovcu so ustavili konje in proračun potrdili na en mah

Primorske 22.03.2023
Glede na to, da so v osnutek proračuna Občine Bovec umestili več kot 20 popravkov in dopolnil, so ga svetniki v ponedeljek potrdili in takoj za tem opravili še drugo obravnavo ter ga dokončno sprejeli. To pomeni, da težav pri sodelovanju na razpisih… »

Kdaj dom upokojencev in varovana stanovanja v Ankaranu?

Primorske 22.03.2023
Demografska slika Ankarana že dolgo govori, da je v občini iz leta v leto več starostnikov. Občina naj bi letos pridobila arhitekturne rešitve, kako bo v prihodnje videti center Ankarana, kjer snujejo tudi dom starejših občanov. A jo ankaranski… »

Zaradi poskusa uboja prijatelja je Marko Pižeta še vedno v priporu

Primorske 22.03.2023
“Krivde za očitano kaznivo dejanje ne priznam,” je včeraj na novogoriškem okrožnem okrožnem sodišču dejal 50-letni Marko Pižeta, ki mu sodijo zaradi avgustovskega poskusa uboja znanca. Domačin, ki je prijatelja napadel z motiko, je še vedno… »

Novice dneva »

V reki Kolpi našli človeško okostje

RTV Slovenija pred 47 minutamiše 3 povezane

Pirc Musar podprla kandidaturo Pahorja

Zurnal24 pred eno uroše 1 povezana

Vreme: takšna mineštra naš čaka v naslednjih dneh

Zurnal24 pred dvema uramaše 1 povezana

Furs izdal odločbe za odmero 47 milijonov evrov davka

RTV Slovenija pred 24 minutamiše 1 povezana

V Srbiji se spominjajo strelskega pohoda na šoli pred letom dni

RTV Slovenija pred 47 minutamiše 4 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem