Povezane novice

V okolici Domžal strmoglavil jadralni padalec

Nova 24TV 22.03.2023
Slika je simbolična. (Vir: STA) V okolici Domžale je strmoglavil jadralni padalec in se pri tem huje poškodoval. Uprava RS za zaščito in reševanje je zapisala, da je 21. 3. ob 17.28 v Dešnu pri Moravčah iz neznanega vzroka strmoglavil jadralni… »

Pognal se je z letišča nad Dešnom, trčil v drevo in pristal na urgenci

Necenzurirano 22.03.2023
Nedaleč od Moravč se je včeraj od približno 17.30 uri pripetila huda nesreča, v kateri je bil udeležen jadralni padalec. Ljubljanski policisti so na kraju nesreče ugotovili, da je jadralni padalec poletel z letišča v kamnolomu nad vasjo Dešen… »

Zaradi težav s padalom trčil v drevo in s šestih metrov padel na tla

Dnevnik 22.03.2023
Včeraj popoldan se je v Domžalah pripetila nesreča jadralnega padalca. Huje poškodovanega so odpeljali v bolnišnico, njegovo življenje pa naj ne bi bilo ogroženo. Okoli pol šeste ure včeraj proti večeru je jadralni padalec poletel z letišča v… »

Trčil v drevo in s šestih metrov padel na tla

Zurnal24 22.03.2023
Na območju Domžal je včeraj okrog pol šestih zvečer prišlo do nesreče jadralnega padalca. Policisti so bili včeraj okoli 17.30 obveščeni o padcu jadralnega padalca na območju Domžal. Ugotovili so, da je jadralni padalec poletel z vzletišča v… »

Pri Moravčah strmoglavil jadralni padalec in se huje poškodoval

Domžalec 22.03.2023
Včeraj, okrog 17.30 ure je v Dešnu pri Moravčah strmoglavil jadralni padalec, trčil v drevo ter padel na tla z višine okoli šestih metrov. Na kraju so posredovali gasilci CZR Domžale in reševalci NMP Domžale, ki so ponesrečenega jadralnega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem