Povezane novice

Lavrov: Ta poteza je konflikt popeljala na novo raven

SiolNET 22.03.2023
Ruski zunanji minister Sergej Lavrov je spregovoril o britanski dobavi streliva z osiromašenim uranom Ukrajini. Dejal je, da je ta poteza popeljala konflikt "na novo in nevarno raven". Dnevni pregled najpomembnejših dogodkov: 18.12 Svetovna banka… »

Svetovna banka: Ukrajina za obnovo potrebuje 379 milijard evrov

24ur 22.03.2023
Ruska brezpilotna letala naj bi zadela srednjo šolo in terjala tri smrtne žrtve, še sedem pa je bilo ranjenih, so sporočile ukrajinske oblasti. Droni naj bi v jutranjih urah napadli tudi pristanišče Sevastopol na anektiranem polotoku Krim, kjer po… »

Svetovna banka: Ukrajina za obnovo potrebuje 411 milijard dolarjev

RTV Slovenija 22.03.2023
Potrebe Ukrajine za obnovo in okrevanje so zrasle na 411 milijard ameriških dolarjev, je sporočila Svetovna banka, ki je oceno pripravila skupaj z ukrajinsko vlado, Evropsko komisijo in Združenimi narodi. V danes objavljenem poročilu je Svetovna banka… »

Svetovna banka: Ukrajina za obnovo potrebuje 411 milijard dolarjev

Dnevnik 22.03.2023
Potrebe Ukrajine za obnovo in okrevanje so zrasle na 411 milijard ameriških dolarjev, je danes sporočila Svetovna banka. Ocena, ki jo je ta pripravila skupaj z ukrajinsko vlado, Evropsko komisijo in Združenimi narodi, je namreč višja od 349 milijard… »

[Video] Tako je bil videti ponovni napad na civiliste; Zelenski na prvi frontni liniji

Nova 24TV 22.03.2023
Posnetek napada na nevojaški objekt. Vir: Zajem zaslona, Twitter. Rusija je ponoči izvedla nove zračne napade na več ukrajinskih mest, ki so terjali najmanj 14 smrtnih žrtev, več deset pa je bilo ranjenih, so danes sporočile ukrajinske sile… »

#foto: Ukrajina ponoči znova tarča napadov z droni

Dnevnik 22.03.2023
Kijevska regija je bila ponoči znova tarča napadov ruskih brezpilotnih letal. Ta naj bi zadela srednjo šolo in terjala tri smrtne žrtve, še sedem pa je bilo ranjenih, so danes sporočile ukrajinske oblasti. Droni naj bi v jutranjih urah napadli tudi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem