Povezane novice

22-letnika iz Vipave v Portorožu zasačili z drogo, v stanovanju našli tudi naboje

Primorske 23.03.2023
Piranski policisti so v torek med poostrenim nadzorom zlorabe prepovedanih drog v Portorožu ustavili 22-letnika, ki so mu zasegli konopljo in amfetamin. Včeraj so opravili še hišno preiskavo stanovanja in drugih prostorov, ki jih mladenič uporablja v… »

Med kontrolo prometa našli preprodajalca droge

Necenzurirano 23.03.2023
Policisti so pretekli torek v popoldanskih urah poostreno nadzirali zlorabo prepovedanih drog na obočju Občine Piran in pri tem odkrili pet oseb, ki so na javnem mestu posedovali oziroma uživali konopljo. Isti dan pa so po naključju pri kontroli… »

Voznik neregistriranega clia drvel brez vozniške in z nepripetimi otroki

Necenzurirano 23.03.2023
S prepolnim avtomobilom ljudi je v Semiču skušal pobegniti policistom, a so mu ostali na sledi. Ko se je ustavil, so mu zasegli avtomobil in napisali več kazni. Policisti PP Črnomelj so med kontrolo prometa v Semiču včeraj okoli 15. ure skušali… »

MLADI VIPAVEC PRIJET V PORTOROŽU: Pod vplivom kokaina za volanom, doma pa še več mamil in orožje

Regional 23.03.2023
Minuli torek ob 20.25 so piranski policisti v Portorožu med kontrolo prometa ustavili avtomobil goriških registrskih oznak, ki ga je vozil 22-letnik doma iz Vipave. Voznik ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, poleg tega sta policista posumila, da… »

Brez vozniškega dovoljenja prevažal neprivezane otroke in bežal pred policijo

SiolNET 23.03.2023
Črnomeljski policisti so v Semiču ustavili voznika z neregistriranim in nezavarovanim osebnim avtomobilom brez vozniškega dovoljenja, ki je prevažal več ljudi, kot je dovoljeno, med njimi tudi otroke, ki niso bili privezani. Kljub znakom, da naj… »

V Portorožu prijeli 22-letnega preprodajalca drog

SiolNET 23.03.2023
Piranski policisti so v Portorožu odvzeli prostost 22-letnemu preprodajalcu drog. Ta je imel v vozilu, ki ga je vozil brez vozniškega dovoljenja, vedro z več vrečkami, napolnjenimi s konopljo. Za namen prodaje je hranil 49 gramov prepovedane droge… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem