Povezane novice

Za uspešno kandidaturo si bo treba prizadevati do konca

Delo 23.03.2023
Obisk predsednice Nataše Pirc Musar v Palači narodov v znamenju zelenega in potegovanja za nestalno članico VS OZN. »Slovenija ima srečo, da je ena od evropskih držav, ki so najbogatejše z vodo, a se ne smemo zadovoljiti s tem,« je na plenarni… »

Pirc Musarjeva o gradnji kanala C0: Napočil je čas, da spregovorim

SiolNET 23.03.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar je pozvala k prekinitvi gradnje povezovalnega kanala C0 na Ljubljanskem polju, čas prekinitve bi izkoristili za pogovor med vsemi deležniki. V New Yorku, kjer se udeležuje konference ZN o vodi, je slovenskim… »

Nataša Pirc Musar pozvala k začasni prekinitvi gradnje kanala C0

Delo 23.03.2023
Prepričana je, da je kultura dialoga v tem projektu prišla na »eno najnižjih možnih točk, kar si jih lahko zamislimo«. Predsednica republike Nataša Pirc Musar je pozvala k prekinitvi gradnje povezovalnega kanala C0 na Ljubljanskem polju, čas… »

Predsednica Nataša Pirc Musar poziva k začasni prekinitvi gradnje kanala C0 in dialogu

RTV Slovenija 23.03.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar je pozvala k prekinitvi gradnje povezovalnega kanala C0 na Ljubljanskem polju, da bi se deležniki lahko pogovorili. Izjemno je nezadovoljna zaradi pomanjkanja kulture dialoga na obeh straneh. Kritiki projekta ob… »

Predsednica Pirc Musar poziva k prekinitvi gradnje kanala C0 v Ljubljani

Dnevnik 23.03.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar je pozvala k prekinitvi gradnje povezovalnega kanala C0 na Ljubljanskem polju, čas prekinitve pa bi izkoristili za pogovor med vsemi deležniki. V New Yorku, kjer se udeležuje konference ZN o vodi, je slovenskim… »

Predsednica Pirc Musar pozvala k prekinitvi gradnje kanala C0

Nova 24TV 23.03.2023
Predsednica Nataša Pirc Musar je edina iz slovenske delegacije na konferenci o vodah obsodila gradnjo kanalizacije na območju C0. (Foto: Twitter) Predsednica republike Nataša Pirc Musar je iz New Yorka pozvala k prekinitvi gradnje povezovalnega kanala… »

Nataša Pirc Musar ostro proti Jankoviću

Zurnal24 23.03.2023
Kritiki projekta ob podpori stranke SDS trdijo, da predstavlja veliko grožnjo pitni vodi in da poteka brez vseh potrebnih dovoljenj. Zaradi tega je v Ljubljani potekalo tudi več protestnih shodov. Predsednica republike Nataša Pirc Musar je pozvala k… »

Brežan: Slovenija je v prizadevanjih za nestalni sedež VS OZN pod drobnogledom pri vsem, kar počne

RTV Slovenija 23.03.2023
Ob robu konference o vodi, ki poteka na sedežu Združenih narodov v New Yorku, si Slovenija prizadeva za pridobitev podpore čim širšega kroga držav za slovenski nestalni sedež v Varnostnem svetu. V vzhodnoevropski skupini je tekmica Slovenije… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem