Povezane novice

Na Finskem sonce vzšlo Juki Ito in Emi Klinec

Delo 24.03.2023
Slovenka v napeti končnici finala sezone v Lahtiju za tri točke ubranila tretje mesto v svetovnem pokalu smučark skakalk. V nadaljevanju preberite: Za konec sezone svetovnega pokala smučark skakalk je na Finskem dvakrat vzšlo sonce. V finalni… »

Za konec sezone zmaga Juki Ito, Ema Klinec zadržala tretje mesto skupnega seštevka

SiolNET 24.03.2023
Zmagovalka zadnje tekme sezone svetovnega pokala je Japonka Juki Ito. Na odru za zmagovalke sta se ji pridružili Norvežanka Anna Odine Ström in Nemka Katharina Althaus. Ema Klinec je bila na koncu deseta in za las zadržala tretje mesto v skupnem… »

Ema Klinec kot Žan Kranjec

Dnevnik 24.03.2023
V Lahtiju se je končala sezona svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske. Prvič v karieri je veliki kristalni globus osvojila Avstrijka Eva Pinkelnig. Najboljša Slovenka je bila Ema Klinec, ki je včeraj ohranila tri točke prednosti za skupno… »

Juki Ito zmagovalka za slovo od sezone, Ema Klinec skupno tretja

Delo 24.03.2023
Zadnja, 26. posamična tekma svetovnega pokala smučarskih skakalk v Lahtiju Japonki. Slovenke tokrat brez točk. Japonka Juki Ito (238,8 točke) je zmagovalka zadnje, 26. posamične tekme sezone svetovnega pokala smučarskih skakalk v Lahtiju. Slovenke… »

Ema Klinec za tri točke ohranila tretje mesto v skupnem seštevku

RTV Slovenija 24.03.2023
Ema Klinec je na zadnji tekmi svetovnega pokala v Lahtiju zasedla 10. mesto in ohranila tri točke naskoka pred Anno Odine Stroem v skupnem seštevku. Norvežanka je v Lahtiju končala na drugem mestu, le 1,2 točke za Japonko Juki Ito. Na startu zadnje… »

Ema Klinec tretja v sezoni, na zadnji tekmi v Lahtiju brez stopničk

Primorske 24.03.2023
Japonka Yuki Ito (238,8 točke) je zmagovalka zadnje, 26. tekme sezone svetovnega pokala smučarskih skakalk v finskem Lahtiju. Slovenke so na finalu ostale brez stopničk. Najboljša med njimi to zimo Ema Klinec (225,4), po prvi seriji četrta, je v… »

SLOVENKE DANES BREZ STOPNIČK: Klinec sezono končala na skupno tretjem mestu

Regional 24.03.2023
Japonka Yuki Ito (238,8 točke) je zmagovalka zadnje, 26. tekme sezone svetovnega pokala smučarskih skakalk v finskem Lahtiju. Slovenke so na finalu ostale brez stopničk. Najboljša med njimi to zimo Ema Klinec (225,4), po prvi seriji četrta, je v… »

Kakšna drama, Klinčevo in Stroemovo za skupno tretje mesto ločile tri točke

Zurnal24 24.03.2023
Klinec tretja v sezoni, na zadnji tekmi v Lahtiju brez stopničk. Japonka Yuki Ito (238,8 točke) je zmagovalka zadnje, 26. tekme sezone svetovnega pokala smučarskih skakalk v finskem Lahtiju. Slovenke so na finalu ostale brez stopničk. Najboljša med… »

Fantastičen obet: Klinec in Križnar dominirali pred finalom!

Zurnal24 24.03.2023
Smučarske skakalke bodo danes v finskem Lahtiju končale sezono. Novopečena svetovna rekorderka iz Vikersunda in najboljša Slovenka to zimo Ema Klinec je tudi na finalu sezone napovedala boj za zmago, saj je bila v četrtek na preizkusu najboljša na… »

Planica, Planica, snežena kraljica!

Dnevnik 24.03.2023
»Organizatorji finala svetovnega pokala v smučarskih skokih prihodnji teden v Planici pričakujejo pravo planiško vzdušje.« Tako je včeraj s tiskovne konference organizatorjev planiških poletov poročala Slovenska tiskovna agencija. Naj ponovimo… »

Namesto teptalca udarniška akcija na doskočišču

Dnevnik 24.03.2023
V Planici bo od 30. marca do 2. aprila finale svetovnega pokala v smučarskih skokih s poleti na letalnici. Glede na prodajo vstopnic organizatorji pričakujejo polnejšo Planico, kot je bila med nedavnim svetovnim prvenstvom v nordijskem smučanju… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem