Povezane novice

Kmetje dvignili glave, ker so omejitve vedno hujše

Primorske 24.03.2023
Na številnih lokacijah po Sloveniji so se na opozorilnem protestu s traktorji in transparenti zbrali slovenski kmetje, ki opozarjajo predvsem na omejitve pri kmetovanju, od vladajočih pa pričakujejo posluh. Če ne bodo uslišani, napovedujejo… »

"Zahtevamo, da nove okoljske zahteve ne presegajo realnih zmožnosti kmetovanja"

RTV Slovenija 24.03.2023
V več krajih po državi je bil opozorilni protest sindikata kmetov in drugih nevladnih organizacij na področju kmetijstva, ki se ga je po oceni sindikata udeležilo okoli 5000 udeležencev. S traktorji so opozarjali na škodljivost skupne kmetijske… »

V Kranju na protestu sto kmetov s traktorji

Gorenjski glas 24.03.2023
Kranj – Sindikat kmetov Slovenije je s podporo še nekaterih nevladnih organizacij pripravil v petek na več kot tridesetih lokacijah v Sloveniji opozorilni protestni shod. Na Gorenjskem je bil osrednji shod v Kranju, pripravili pa so ga tudi v Kamniku… »

[Video] Kmečki punt na trasi kanala C0: “Naredili bomo vse, da zaščitimo čisto pitno vodo”

Nova 24TV 24.03.2023
Foto: zajetje zaslona Nezadovoljni zaradi neupoštevanja vlade, so slovenski kmetje organizirali miren protestni shod na različni lokacijah v Ljubljani, med drugim tudi na lokaciji kanala C0 na območju kleč, kjer pa jim Jankovićevi redarji blokirajo… »

Anton Medved: Za protesti ne stoji nobena politična stranka

Delo 24.03.2023
Jejte in mislite lokalno, kupujte domače, slovenski kmetje pozivajo sodržavljane in potrošnike. Dobro uro pred opozorilnimi protestnimi shodi slovenskih kmetov, ki so se ob 13. uri začeli na najmanj dvajsetih lokacijah po državi, so predsednik… »

[Video] Kmetje s traktorji protestirali po vsej državi: “Slovenci jemo domačo hrano, golob pa naj je ličinke”

Nova 24TV 24.03.2023
Protest kmetov (foto: sta) Nezadovoljstvo kmetov, ker jih vlada ne upošteva, je sprožilo vrsto zahtev glede perečih težav v kmetijstvu, zato Sindikat kmetov Slovenije danes ob 13. uri na več lokacijah po Sloveniji organizira mirni opozorilni… »

Po Sloveniji protestiralo več kot 5000 kmetov

Dnevnik 24.03.2023
Današnja akcija je odraz nezadovoljstva kmetov, udeležba pa je bila nad pričakovanji, je za STA ocenil predsednik Sindikata kmetov Slovenije Anton Medved. Sindikat je bil organizator protesta, so se pa po njegovih besedah kmetje po državi sami… »

Kmetje pred državnim zborom: Dovolj nam je #video

SiolNET 24.03.2023
Zaradi nezadovoljstva, vrste zahtev do kmetov in perečih težav v kmetijstvu je Sindikat kmetov Slovenije ob 13. uri na več lokacijah po Sloveniji organiziral opozorilni protestni shod. Po ljubljanskih ulicah so se zapeljali s traktorji. Še pred tem so… »

Slovenijo preplavili traktorji, prišli so tudi pred parlament

Zurnal24 24.03.2023
Kmetijske organizacije so predstavile osem zahtev, ki jih bodo predali vladi. Če se z vladno stranjo v desetih dneh ne bodo srečali, bodo proteste stopnjevali. Več kmetijskih organizacij je pred današnjim protestom, ki so ga kmetje realizirali tako… »

Kmetje predstavili svoje zahteve, sledi vseslovenski protest po državi in kmečki punt v Ljubljani

Nova 24TV 24.03.2023
Ljubljana, gradbišče kanala C0. Protest proti gradnji kanalizacijskega kanala C0. Danes bo ob 11. uri pred Državnim zborom potekala tiskovna konferenca Sindikata kmetov Slovenije. Traktorji se bodo po končani tiskovni konferenci v mesto pripeljali z… »

FOTO: Slovenski kmetje so bili »žrtvovani za okoljske eksperimente aktivistov in uradnikov«

Necenzurirano 24.03.2023
Sindikat kmetov Slovenije danes ob 13. uri na več lokacijah po Sloveniji organizira opozorilni protestni shod. Pred začetkom protesta so predstavniki sindikata in nekaterih drugih nevladnih organizacij s področja kmetijstva pred državnim zborom… »

Danes opozorilni protest kmetov po več kot 20 krajih po državi

Savinjsko Šalaške 24.03.2023
Danes ob 13. uri bo Sindikat kmetov Slovenije zaradi nezadovoljstva, vrste zahtev do kmetov in perečih težav v kmetijstvu organiziral opozorilni protestni shod na več lokacijah po Sloveniji. Predstavniki sindikata in nekaterih drugih nevladnih… »

Opozorilni protesti kmetov

Gorenjski glas 24.03.2023
Kranj – Sindikat kmetov Slovenije organizira danes, v petek, od pol enih do pol dveh na triindvajsetih lokacijah po Sloveniji opozorilne proteste proti poniževanju kmečkega stanu in razvrednotenju prehranske varnosti prebivalstva. Več protestov bo… »

DANES PROTEST KMETOV: Potekal bo po več krajih po Sloveniji, tudi na Primorskem

Regional 24.03.2023
Sindikat kmetov Slovenije zaradi različnih zahtev do kmetov in perečih težav v kmetijstvu danes organizira opozorilni protest, ki se bo ob 13. uri začel po več krajih po državi. Še pred tem bo sindikat skupaj z nekaterimi drugimi organizacijami na… »

Po več krajih danes opozorilni protest kmetov

Dnevnik 24.03.2023
Zaradi nezadovoljstva, vrste zahtev do kmetov in perečih težav v kmetijstvu Sindikat kmetov Slovenije danes ob 13. uri na več lokacijah po Sloveniji organizira opozorilni protestni shod. Še prej bodo predstavniki sindikata in nekaterih drugih… »

Kmetje s traktorji na protest, tudi po Ilirski Bistrici

Primorske 24.03.2023
Sindikat kmetov Slovenije zaradi različnih zahtev do kmetov in težav v kmetijstvu danes organizira opozorilni protest. Ob 13. uri se bo začel po več krajih po državi, tudi v Ilirski Bistrici. Kmetje bodo s traktorji in transparenti vozili po lokalnih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem