Povezane novice

#foto Je Celjanko nekdo zažgal?

Dnevnik 24.03.2023
Danes nekaj po eni uri zjutraj so bili gasilci in policisti obveščeni, da gori gostinski objekt na Dečkovi cesti. Šlo je za priljubljeni lokal Celjanka v sklopu upravne zgradbe celjskega sejmišča. Kriminalisti, ki so bili danes vse dopoldne na… »

Za požar v Majdičevem mlinu ovadili 54-letnika

Zurnal24 24.03.2023
V nedeljo, 26. marca, bo minilo natančno pol leta od velikega požara, v katerem je bil uničen Majdičev mlin v Kranju. S Policijske uprave Kranj so danes za Žurnal24 pojasnili, da so zaključili s kriminalistično preiskavo in da so v zvezi s požarom… »

V celjski dvorani Golovec izbruhnil požar. "Na delu je bila tretja oseba."

SiolNET 24.03.2023
V celjski športni dvorani Golovec je ponoči zagorel gostinski lokal. Ogenj je zajel steno nad lokalom in del strehe objekta. Kot so danes povedali na celjski policiji, je zaradi požara nastala večja gmotna škoda, vendar o njeni višini še ne morejo… »

Požar v celjski dvorani Golovec

RTV Slovenija 24.03.2023
V celjski športni dvorani Golovec je ponoči zagorel gostinski lokal. Ogenj je zajel steno nad lokalom in del strehe objekta. Kot so sporočili s Policijske uprave Celje, je vzrok požara najverjetneje posledica kaznivega dejanja. S PU Celje so… »

SUMI SE, DA JE BIL POŽAR PODTAKNJEN: Škoda je velika (FOTO)

Regional 24.03.2023
V celjski športni dvorani Golovec je ponoči zagorel gostinski lokal. Kot so danes povedali na celjski policiji, je zaradi požara nastala večja gmotna škoda, vendar o njeni višini še ne morejo govoriti, točen vzrok požara pa še ni znan. Z ogledom… »

Požar na gostinskem objektu na Dečkovi cesti v Celju

Savinjsko Šalaške 24.03.2023
Danes zjutraj nekaj po 1. uri so bili s Policijske postaje Celje obveščeni o večjem požaru na gostinskem objektu na Dečkovi cesti v Celju. Na kraj so bili napoteni gasilci, ki so požar pogasili. Po prvih ugotovitvah v požaru ni bil nihče… »

V požaru na celjskem sejmišču večja gmotna škoda

Delo 24.03.2023
Zagorel je gostinski lokal, poslovnega dela ogenj ni zajel. V celjski športni dvorani Golovec je ponoči zagorel gostinski lokal. Ogenj je zajel steno nad lokalom in del strehe objekta. Kot so danes za STA povedali na celjski policiji, je zaradi požara… »

V dvorani Golovec zgorel gostinski lokal

Zurnal24 24.03.2023
V celjski športni dvorani Golovec je ponoči zagorel gostinski lokal. Ogenj je zajel steno nad lokalom in del strehe objekta. Kot so danes za STA povedali na celjski policiji, je zaradi požara nastala večja gmotna škoda, vendar o njeni višini še ne… »

FOTO: Ponoči zagorel priljubljen nočni klub na celjskem sejmišču

Necenzurirano 24.03.2023
Požar je gasilo kar osem različnih gasilskih enot in društev, da so preprečili širjenje ognja, rešili sončno elektrarno in ognjene zublje na koncu premagali. Danes ob enih ponoči je na Dečkovi cesti v Celju na celjskem sejmišču zagorel… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem