Povezane novice

Leo Messi in kolegi so si pred rojaki dali duška

Zurnal24 24.03.2023
Svetovni prvaki so odigrali prvo tekmo po osvojenem naslovu. Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi je v noči na petek na prijateljski tekmi med Argentino in Panamo prišel do svojega 800. gola v karieri. Aktualni svetovni prvaki iz Katarja so po SP… »

800. gol Messija ob evforičnem slavju Argentincev

RTV Slovenija 24.03.2023
Navdušena množica navijačev je pripravila sijajno vzdušje ob prvi tekmi argentinskih nogometašev na domačem terenu po naslovu svetovnih prvakov. Albiceleste je z 2:0 na prijateljskem srečanju odpravil Panamo. Končni izid je s prostega strela v 89… »

Lionel Messi zabil 800. gol, Cristiano Ronaldo sam na vrhu

Delo 24.03.2023
Argentinec v prijateljski nogometni tekmi proti Paragvaju dosegel drugi gol. Portugalec kvalifikacije za euro 2024 začel s 197. nastopom in dvema goloma. Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi je v noči na petek na prijateljski tekmi med Argentino… »

Messi do 800. gola v karieri, Ronaldo do novega rekorda

Dnevnik 24.03.2023
Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi je v noči na petek na prijateljski tekmi med Argentino in Panamo prišel do svojega 800. gola v karieri. Aktualni svetovni prvaki iz Katarja so po SP odigrali prvo tekmo in jo pred domačimi navijači v Buenos… »

Mojstrovina in veliki mejnik Messija, ki so ga premagala čustva #video

SiolNET 24.03.2023
Nogometaši Argentine so v četrtek odigrali prvo tekmo v vlogi svetovnih prvakov. Zasedba Luisa Scalonija je pred domačim občinstvom v Buenos Airesu na prijateljski tekmi z 2:0 ugnala Panamo, poseben mejnik pa je z zadetkom dosegel tudi Lionel Messi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem