Povezane novice

Tako hitrega ni bilo v Sloveniji že 16 let

SiolNET 24.03.2023
To je bil sanjski debi. Žan Vipotnik je še lani nabiral izkušnje v drugi slovenski ligi, zdaj pa je vreden vsaj nekaj milijonov evrov in slovi kot najbolj donosni produkt NK Maribor. Po tem, ko je kot novopečeni reprezentant z zlata vrednim strelskim… »

Cene stanovanjskih nepremičnin lani dražje za več kot 11 odstotkov

Mladina 24.03.2023
Cene so se lani zvišale najbolj po letu 2021, ko je bila rast s 15,8 odstotka najvišja v zadnjih nekaj letih. Cene stanovanjskih nepremičnin v Sloveniji so se lani v letni primerjavi zvišale za 11,3 odstotka. Najbolj so porasle cene rabljenih… »

Visoke številke: tako zelo so se lani podražila stanovanja

SiolNET 24.03.2023
Cene stanovanjskih nepremičnin v Sloveniji so se lani v letni primerjavi zvišale za 11,3 odstotka. Najbolj so porasle cene rabljenih stanovanj, za 12 odstotkov. Prodanih je bilo za desetino manj stanovanjskih nepremičnin kot leto prej, najbolj je… »

Zadnji podatki: To se dogaja s cenami nepremičnin

Zurnal24 24.03.2023
Lani so bile cene stanovanjskih nepremičnin več kot za 10 odstotkov višje kot leto pred tem, sklenjenih poslov pa je bilo manj. Konec lanskega leta je padla tudi vrednost sklenjenih poslov. Lani so se cene stanovanjskih nepremičnin v letni primerjavi… »

Cene rabljenih stanovanj v Ljubljani po dveh letih rasti nespremenjene

Delo 24.03.2023
Dvig cen stanovanjskih nepremičnin na letni ravni je bil najvišji v zadnjih letih, in sicer je bila letna rast cen 11,3-odstotna. Cene stanovanjskih nepremičnin so se v zadnjem lanskem četrtletju zvišale za odstotek, kar kaže na umirjanje rasti cen… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem