Povezane novice

Zaradi pokojnine je skrivala materino truplo

Nova 24TV 24.03.2023
Slika je simbolična. (Vir: epa) Italijane je šokirala vest o starejši ženski, ki je doma skrivala svojo pokojno mati, bojda zaradi pokojnine, saj ni imela svojih prihodkov. Strašljiva zgodba je prišla na plan po tem, ko so v hišo vdrli policisti… »

Pretresljivo odkritje: V zaboju mesece skrivala mamino truplo

Zurnal24 24.03.2023
Kaj se je dogajalo za zaprtimi vrati stanovanja, so odkrili policisti, ko so po opozorilu sosedov vdrli v stanovanje. 64-letna Italijanka naj bi v zaboju mesece skrivala truplo matere, da bi tako še naprej prejemala njeno pokojnino. Zadeva je prišla na… »

Italijanka zaradi pokojnine mesece skrivala truplo matere

Primorske 24.03.2023
64-letna Italijanka naj bi v zaboju mesece skrivala truplo matere, da bi tako še naprej prejemala njeno pokojnino. MILANO > Zadeva je prišla na dan, potem ko so policisti vdrli v stanovanje, saj so jih sosedje opozorili, da 64-letnice že več dni niso… »

Italijanka zaradi pokojnine mesece skrivala truplo matere

Dnevnik 24.03.2023
64-letna Italijanka naj bi v zaboju mesece skrivala truplo matere, da bi tako še naprej prejemala njeno pokojnino. Zadeva je prišla na dan, potem ko so policisti vdrli v stanovanje, saj so jih sosedje opozorili, da 64-letnice že več dni niso videli… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem