Povezane novice

Francozi zmleli Nizozemce po četrt ure, hat-trick Lukakuja

SiolNET 24.03.2023
Po razburljivem četrtkovem uvodu v kvalifikacijski ciklus za Euro 2024, v katerem je Slovenija po sanjskem debiju Žana Vipotnika premagala Kazahstan, Anglija pa v ponovitvi finala EP 2020 ugnala evropske prvake Italijane, je bilo zanimivo tudi v petek… »

Kazahstanec preskočil ograjo in Janu Oblaku izpulil ...

Zurnal24 24.03.2023
Po tekmi v Astani je imel slovenski zvezdnik opravka z domačimi navijači. Slovenija je dobro začela kvalifikacije za Euro 2024, v Astani je premagala Kazahstan (1:2) z zadetkoma Davida Brekala in Žana Vipotnika. V sodnikovem dodatku drugega polčasa… »

ITALIJANI IN ANGLEŽI V ŠOKU: Poglejte si, kaj se je zgodilo pred kvalifikacijsko temo za EP (VIDEO)

Regional 24.03.2023
Če se je za Slovence, ki so na uvodni tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024 premagali Kazahstan z 2:1, vse izšlo po načrtih, pa to ne velja za Italijane. Italija je prvič po letu 1961 na domačem terenu izgubila proti Angliji, občinstvo pa je… »

Katastrofalna izvedba angleške himne šokirala angleške nogometaše #video

SiolNET 24.03.2023
Angleška himna God Save the King v izvedbi italijanske pevke Ellynore pred kvalifikacijsko tekmo med Italijo in Anglijo (1:2) na stadionu Diega Armanda Maradone v Neaplju je vzbudila val zgražanja med angleškimi navijači. Mlada pevka je pozneje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem