Povezane novice

Prihaja Tuchel, Nagelsmann ostaja na Bayernovem plačilnem seznamu

Delo 24.03.2023
Čez noč odpuščeni trener nemškega prvaka ima letno plača osem milijonov evrov in previsoko odškodnino v primeru odstavitve v prvih dveh letih pogodbe. Nemški nogometni prvak in velikan Bayern je za trenutek znova postal FC Hollywood. Včerajšnja… »

Nagelsmann izpraznil pisarno, Bayern potrdil Tuchla #video

SiolNET 24.03.2023
Julian Nagelsmann je že izpraznil svojo pisarno na Säbener Strasse, kjer je doma Bayern München. Pred klubskimi prostori so ga ujele kamere. Bayern je po 24 urah vendarle potrdil, da bodo zamenjali trenerja. V ponedeljek bo ekipo prevzel nekdanji… »

Pri Bayernu je počilo, Nagelsmann naj bi izgubil službo

SiolNET 24.03.2023
Med reprezentančnim premorom se pri nemškem klubskem velikanu dogajajo ogromne spremembe. Po poročanju nemških medijev in zelo dobro informiranega italijanskega novinarja Fabrizia Romana je ostal brez službe mladi trener Julian Nagelsmann. Čeprav je… »

To Bayernu ni v čast, med smučanjem je izvedel, da je brez posla

Zurnal24 24.03.2023
Bavarski velikan se ni ravno izkazal s svojim početjem. Že včeraj je odjeknila novica, da so pri Bayernu odpustili najmlajšega trenerja v svoji zgodovini, 35-letni Julian Nagelsmann je tako ostal brez službe. Bavarski velikan uradno informacije sicer… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem