Povezane novice

Nova uprava naj bi pospešila gradnjo drugega tira

Delo 25.03.2023
Pavle Hevka je izgubil zaupanje nadzornikov – Matej Oset in Marko Brezigar naj bi bolje organizirala potek del in jih pospešila. V nadaljevanju preberite: Nadzorniki so nepričakovano razrešili generalnega direktorja družbe 2TDK Pavleta Hevko in… »

Pomlad je tu in z njo regrat: Bolj je grenko, bolj je zdravo

Primorske 25.03.2023
Rastlinske grenčine v telesu spodbujajo izločanje prebavnih sokov želodca in trebušne slinavke, zato je prebava bolj učinkovita Celotna vsebina je na voljo le naročnikom. Želite dostop do vseh spletnih vsebin? Za nakup dnevnega dostopa do vseh… »

Suzana Kozel, voditeljica jutranjega programa: Odkar sem mama, me premik ure ne zmoti več.

Primorske 25.03.2023
Voditeljica jutranjega programa na Planet TV ne bo pozabila, da bo v ponedeljek treba v službo eno uro prej. V noči na nedeljo bomo uro premaknili na poletni čas. Časovna sprememba naj bi negativno vplivala na naše počutje. Celotna vsebina je na… »

Za pol leta pripora bo dobila odškodnino

Primorske 25.03.2023
Danijela Mitrović, takrat še Hot, je pred leti v priporu preživela skoraj pol leta. Pred hišo v Žusterni je z avtom zbila takratnega moža, zaradi česar ji je koprsko tožilstvo očitalo poskus umora. Kasneje je obtožnico umaknilo, Danijela… »

Jadralci popravljajo starega in čakajo na nov pomol

Primorske 25.03.2023
Štirje jadralni klubi, med njimi tudi starosta Pirat, ki delujejo v Domu vodnih športov na Bernardinu, naj bi še to jadralno sezono uporabljali star, dotrajan pomol, ki ga vsako leto znova popravijo in utrdijo. Nakar bo prišla jesen, z njo pa tudi… »

Kaj je Tina Gaber počela v kabinetu predsednika vlade?

Primorske 25.03.2023
Partnerka predsednika vlade Roberta Goloba na politični ravni aktivno sodeluje na področju pravic živali in prehrane. Bi lahko šlo za nasprotje interesov? SLOVENIJA > Nekdanja registrirana lobistka Tina Gaber povečuje vpliv v političnih krogih blizu… »

Williamsova spoved na Dunaju

Primorske 25.03.2023
Šestič sem bil na koncertu globalne pop ikone Robbieja Williamsa. In spet je bilo vrhunsko. Fenice in feni se starajo z njim, a vsi skupaj ostajajo, ko je čas za gledališče RW, odbiti in pripravljeni na šus, na injekcijo zabave. Celotna vsebina je… »

Po pričakovano zmago

Primorske 25.03.2023
Zmaga proti Kazahstanu je arhivirana, najdaljše možno gostovanje v okviru evropske nogometne zveze je udeležencem najbrž pustilo nekaj posledic zaradi časovne razlike, a te ne bi smele biti ovira pred gostovanjem najbolj skromne udeleženke… »

Zamude, podražitve in politika odpeljali Hevko

Primorske 25.03.2023
“Najprej je treba pripraviti vsaj kratko analizo, potem pa narediti vse, da se projekt drugega tira izpelje v rokih in finančnih okvirih, ki so bili predvideni,” je včeraj povedal novi generalni direktor družbe 2TDK Matej Oset. Dosedanjega… »

Novice dneva »

V poduk

Delo pred 35 minutami

Predsodki o pridnosti

Delo pred 35 minutami

Na počitnice od doma

Delo pred 35 minutami
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem