Povezane novice

Guardian o ruskih vohunih v Ljubljani: običajna, prijazna družina

Dnevnik 25.03.2023
Ruskemu vohunskemu paru, ujetemu v Ljubljani, naj bi zasegli toliko denarja, da ga je policija štela več ur, poroča britanski Guardian. Na osnovi neimenovanih virov navaja še, da sta Rusa postala kmeta na šahovnici diplomacije, saj naj bi med Moskvo… »

Med Rusijo in Zahodom naj bi potekala pogajanja o zamenjavi dveh vohunov, prijetih v Sloveniji

RTV Slovenija 25.03.2023
Med Moskvo in zahodnimi državami potekajo neformalna pogajanja o izmenjavi dveh v Sloveniji prijetih domnevnih ruskih vohunov za tujce v ruskih zaporih, je v petek ob sklicevanju na neimenovane vire poročal britanski časopis Guardian. Kriminalisti so… »

Vohuna, zajeta za Bežigradom, sta bila profesionalca z ogromno denarja

Delo 25.03.2023
Policisti so denar, odkrit ob aretaciji, preštevali več ur. Zahodni diplomati naj bi se z Rusi dogovarjali o izmenjavi. Britanski Guardian je razkril nove podrobnosti v zvezi z domnevnima ruskima vohunoma, aretiranima v Ljubljani. Guardianov… »

Guardian: Potekajo pogajanja za izmenjavo v Sloveniji prijetih domnevnih vohunov

Primorske 25.03.2023
Med Moskvo in zahodnimi državami potekajo neformalna pogajanja o izmenjavi dveh v Sloveniji prijetih domnevnih ruskih vohunov za tujce v ruskih zaporih, je v petek ob sklicevanju na neimenovane vire poročal britanski časnik Guardian. Pri paru naj bi… »

Ruska vohuna iz Ljubljane naj bi aretacijo sprejela stoično, hranila sta ogromne količine denarja!

Nova 24TV 25.03.2023
Poslovna stavba, v kakteri sta imela pisarno vohuna. Vir: Zajem zaslona, Splet. Aretacija ruskih vohunov v Ljubljani je že pred časom odpirala številna vprašanja. Kako sta prišla v Slovenijo, kaj sta tukaj počela, kaj sta izpovedala oblastem. Na… »

The Guardian razkriva nove podrobnosti o ruskih vohunih, ki v Sloveniji še niso bile znane

SiolNET 25.03.2023
Pri domnevnih ruskih vohunih, ki so ju decembra aretirali v Ljubljani in jima v četrtek podaljšali pripor, je bila najdena ogromna vsota denarja, menda tako velika, da so policisti potrebovali več ur, da so ga prešteli, poroča The Guardian. Pišejo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem