Povezane novice

Zelenski: Ukrajina trenutno ne more lansirati protiofenzive

Nova 24TV 25.03.2023
Ukrajinski predsednik Zelenski je obiskal vojake v bližini fronte v Donecku (Foto: STA) “Ukrajina trenutno ne more začeti ofenzive,” je dejal ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski. To je pojasnil z dejstvom, da Kijev čaka na dostavo tankov… »

Putin napovedal namestitev jedrskega orožja v Belorusiji

Delo 25.03.2023
Beloruski volivci so se na referendumu kmalu po izbruhu vojne v Ukrajini odločili, da ima lahko njihova država jedrsko orožje na svojem ozemlju. Rusija bo svoje taktično jedrsko orožje namestila na ozemlju Belorusije, je danes izjavil ruski… »

Putin v Belorusijo pošilja jedrsko orožje

SiolNET 25.03.2023
Rusija bo svoje taktično jedrsko orožje namestila na ozemlju Belorusije, je danes dejal ruski predsednik Vladimir Putin. Ob tem je dodal, da Moskva s tem ne krši nobenih mednarodnih konvencij, saj da ZDA to počnejo že dolgo, poročajo tuje tiskovne… »

Zelenski želi dodatno orožje za protiofenzivo. Rusija v Belorusiji namešča taktično jedrsko orožje.

RTV Slovenija 25.03.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je dejal, da se ukrajinska protiofenziva proti Rusiji ne more začeti, dokler zahodni zavezniki ne pošljejo nove dodatne vojaške pomoči. Zelenski je v pogovoru za japonski časopis Jomiuri Šimbun dejal, da brez… »

Putin: Na ozemlju Belorusije nameščamo taktično jedrsko orožje

Necenzurirano 25.03.2023
Putin je dejal, da Moskva "počne to, kar ZDA počnejo že desetletje". Moskva in Minsk sta se dogovorila o namestitvi taktičnega jedrskega orožja na ozemlju Belorusije, je v intervjuju za televizijski kanal Rossiya 24 povedal ruski predsednik Vladimir… »

Vrag je vzel šalo: Putin v Belorusijo pošilja taktično jedrsko orožje

Zurnal24 25.03.2023
Rusija bo v sosednji Belorusiji namestila taktično jedrsko orožje, je po poročanju ruske tiskovne agencije Tass povedal predsednik Vladimir Putin. Novico je sporočil po današnjem srečanju z beloruskim predsednikom Aleksandrom Lukašenkom v St… »

Putin: Taktično jedrsko orožje bomo namestili v Belorusiji

Dnevnik 25.03.2023
Rusija bo svoje taktično jedrsko orožje namestila na ozemlju Belorusije, je danes dejal ruski predsednik Vladimir Putin. Ob tem je dodal, da Moskva s tem ne krši nobenih mednarodnih konvencij, saj da ZDA to počnejo že dolgo. Beloruski predsednik… »

Rusija pomilostila več kot 5000 kriminalcev, ki so izpolnjevali pogodbe z Wagnerjem

Necenzurirano 25.03.2023
Ukrajinska vojska naj bi uspešno zadrževala ruske napade na porušeno mesto Bahmut, medtem ko se je razkrilo, kdo so Wagnerjevi plačanci danes. Ukrajinska vojska naj bi uspešno zadrževala ruske napade na porušeno mesto Bahmut na vzhodu države, pri… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem