Povezane novice

Brazilci brez selektorja izgubili še na afriških tleh

SiolNET 26.03.2023
Maročani so bili s četrtim mestom najlepše pozitivno presenečenje minulega mundiala v Katarju, Brazilci pa z izpadom v četrtfinalu negativno presenečenje turnirja. In zdaj so se pomerili med sabo na prijateljski tekmi. In južnoameriška nogometna… »

Hrvati sklonjenih glav na Poljudu: Šokanten zaključek. Šok.

SiolNET 26.03.2023
Pogosto se radi primerjamo z narodi nekdanje skupne države. Po prvi tekmi kvalifikacij za evropsko nogometno prvenstvo 2024 je Slovencem najmanj do primerjave s Hrvati. Ti so namreč z Walesom igrali le 1:1, medtem ko so Slovenci, Srbi, Črnogorci in… »

Slovenija izkoristila spodrsljaj Danske, nova rapsodija Ronalda

SiolNET 26.03.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je v Stožicah strla odpor San Marina, najslabše reprezentance na svetu (2:0). V prvem polčasu je dvakrat zatresla prečko. V 57. minuti je v polno zadel Benjamin Šeško, nato so gostje po podaji Žana Vipotnika… »

Velik dan za Rusijo in njen nogomet. Zbogom, Evropa, pozdrav, Azija?

SiolNET 26.03.2023
Ruska nogometna reprezentanca to nedeljo igro prvo domačo tekmo, odkar je bila zaradi vojne invazije Rusije na Ukrajino izključena z mednarodnih nogometnih tekmovanj. Rusi, ki se jih vse bolj povezuje s pridružitvijo azijski nogometni družini, se bodo… »

Bravo, Slovenija! Padel je nov zgodovinski mejnik.

SiolNET 26.03.2023
Danes se je v Stožicah pisala zgodovina. Slovenska članska reprezentanca se lahko prvič, odkar se v kvalifikacijah poteguje za velika nogometna tekmovanja, po dveh krogih pohvali s stoodstotnim izkupičkom. Po zmagah nad Kazahstanom in San Marinom ima… »

Mešani občutki Matjaža Keka: Cilj je dosežen, a ...

SiolNET 26.03.2023
Res je, da je nogomet iz leta v leto bolj nepredvidljiv in da se kakovostne razlike med reprezentancami manjšajo, a slovenska javnost je od domačega srečanja s San Marinom, z najslabšo ekipo v skupini, statistika dodaja, da tudi najskromnejšo izbrano… »

Kvalifikacije za evropsko prvenstvo: Slovenija šele v drugem polčasu strla San Marino

Dnevnik 26.03.2023
Slovenija je težje od pričakovanj, čeprav je bilo razmerje strelov na gol 25:1, v drugem krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo v nogometu premagala San Marino z 2:0. Slovenski selektor Matjaž Kek zaradi poškodb v zapisnik ni mogel uvrstiti… »

Po darilu Kazahstana je Slovenija z dvema naključnima goloma skočila na vrh

Delo 26.03.2023
Danska je v skupini H v boju za evropsko prvenstvo v nogometu leta 2024 v zadnjih 20 minutah zapravila prednost z 2:0 in izgubila z 2:3. Slovenska nogometna reprezentanca je že pred svojo drugo kvalifikacijsko tekmo za evropsko prvenstvo prihodnje leto v… »

Angleži in Portugalci v družbi Slovencev

Delo 26.03.2023
V Bratislavi je Slovaška v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo v nogometu v Nemčiji prihodnje leto prizemljila Bosno in Hercegovino. Slovenija v skupini H, Anglija v skupini C ter Portugalska v skupini J imajo 100-odstotni izkupiček po uvodnih dveh… »

Po zmagi Slovenije: Ni bilo pošteno do soigralcev, stroke in navijačev

Delo 26.03.2023
Slovenska nogometna reprezentanca po dveh tekmah boja za evropsko prvenstvo s polnim izkupičkom točk. Mrežo San Marina načel Benjamin Šeško. V nadaljevanju preberite: Slovenska nogometna reprezentanca je naredila nov korak proti končnemu cilju… »

Slovenija z dvema poljuboma sreče do jubilejne 100. zmage

RTV Slovenija 26.03.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je v 2. krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo v Stožicah težje od pričakovanj in z nekaj sreče premagala San Marino z 2:0 in prevzela vodstvo v skupini H. Slovenija je proti omenjenemu tekmecu igrala šestič in se… »

Naši nogometaši prek San Marina z 2:0

Necenzurirano 26.03.2023
Slovenski nogometaši so na ljubljanskih Stožicah po pričakovanjih premagali ekipo iz San Marina. Slovenska nogometna reprezentanca je danes odigrala še drugo tekmo kvalifikacij za uvrstitev na evropsko prvenstvo leta 2024. V lepo popolnjenih Stožicah… »

Matjaž Kek o zasebni tekmi, Benjamin Šeško o selekciji

Delo 26.03.2023
Slovenski nogometni selektor in najboljši napadalec sta bila po zmagi proti San Marinu daleč od evforije in se zavedata pomembnosti naslednjih dveh tekem. Slovenija proti San Marinu ni blestela, a se je z jubilejno 100. reprezentančno zmago zavihtela… »

Po jalovi premoči se je Slovencem nasmehnila sreča

Zurnal24 26.03.2023
Slovenski nogometaši so zabeležili drugo zaporedno zmago v kvalifikacijah za Euro 2024. Slovenska nogometna reprezentanca je po zmagi v Kazahstanu uspešno opravila tudi prvo nalogo na domačih tleh v kvalifikacijah za Euro 2024. Izbranci Matjaža Keka… »

Slovenski nogometaši pričakovano zmagali proti San Marinu

Primorske 26.03.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je po zmagi v Kazahstanu dobro opravila tudi svojo prvo nalogo na domačih tleh v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2024. Izbranci Matjaža Keka so premagali San Marino z 2:0 (0:0). LJUBLJANA > Slovenija je povedla v… »

V zadnji minuti šok za Hrvate na razprodanem Poljudu

Delo 26.03.2023
Hrvaška je kvalifikacije za Euro 2024 začela s prepričljivo igro, a je po golu debitanta Broadheada v 93. minuti iztržila le remi z 1:1 proti Walesu. Hrvaška nogometna reprezentanca je znana po tem, da v kvalifikacijah ponavadi ne blesti, vsaj v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem