Povezane novice

Putin razkril, česa se Rusija ni dogovorila s Kitajsko #vŽivo

SiolNET 26.03.2023
Rusija in Kitajska ne bosta ustanavljali vojaškega zavezništva, bodo pa njune oborožene sile še naprej sodelovale kot do zdaj, česar državi ne skrivata, je v televizijskem nagovoru danes dejal ruski predsednik Vladimir Putin. Zahod sicer že nekaj… »

NATO / »Ruska jedrska retorika je nevarna in neodgovorna«

Mladina 26.03.2023
NATO in EU sta prepričana, da gre pri namestitvi ruskega jedrskega orožja v Belorusiji za "neodgovorno stopnjevanje in grožnjo evropski varnosti" "Ruska jedrska retorika je nevarna in neodgovorna," je v odzivu na napoved ruskega predsednika Vladimirja… »

Nato rusko jedrsko retoriko označil za nevarno in neodgovorno

Dnevnik 26.03.2023
Ruska jedrska retorika je nevarna in neodgovorna, je v odzivu na napoved ruskega predsednika Vladimirja Putina, da bo Moskva v Belorusijo namestila taktično jedrsko orožje, danes sporočila tiskovna predstavnica zveze Nato. Razmere pozorno opazujejo… »

Nad ruskim mestom eksplodiral brezpilotnik. Je šlo za enakega kot v Zagrebu?

RTV Slovenija 26.03.2023
Rusija trdi, da je nad mestom Kirejevsk približno 200 kilometrov južno od Moskve strmoglavilo in eksplodiralo brezpilotno letalo, ki naj bi prišlo iznad Ukrajine. V eksploziji naj bi bili poškodovani trije ljudje, na več stavbah naj bi nastala… »

Moskva trdi, da je nad ruskim mestom eksplodiral ukrajinski brezpilotnik

Dnevnik 26.03.2023
Rusija trdi, da je danes nad mestom Kirejevsk približno 200 kilometrov južno od Moskve strmoglavilo in eksplodiralo brezpilotno letalo, ki naj bi prišlo iznad Ukrajine. V eksploziji naj bi bili poškodovani trije ljudje, na več stavbah naj bi nastala… »

V Kijevu trdijo, da je Belorusija postala jedrski talec

Nova 24TV 26.03.2023
Beloruski diktator v kremeljskih sobanah. Vir: EPA Včeraj je v javnosti odjeknila vest, da sta voditelja Rusije in Belorusije podpisala sporazum, ki bo omogočil Rusiji, da na ozemlju Belorusije namesti taktično jedrsko orožje. Medtem ko ZDA na drugi… »

Ukrajina: Moskva je Belorusijo vzela za jedrskega talca

Dnevnik 26.03.2023
Ukrajina je danes kritizirala odločitev ruskega predsednika Vladimirja Putina, ki namerava na ozemlju Belorusije namestiti taktično jedrsko orožje. Kijev svari, da je Rusija s tem Minsk vzela za jedrskega talca. Odločitev je na kritike naletela tudi v… »

Novice dneva »

Prvi maj: mednarodni praznik delavstva

Domžalec pred 5 uramiše 3 povezane

Vznemirjenje na Hrvaškem, tla so se močno tresla

Zurnal24 pred 8 uramiše 3 povezane

BOLJ APRILSKO KOT MAJSKO: Že danes bo pričelo deževati

Regional pred 6 uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem