Povezane novice

Izjemen skok Kobajašija, Lanišek v vetrovni loteriji streljaj od stopničk

SiolNET 26.03.2023
Smučarski skakalci so še zadnjič skakali pred finalom svetovnega pokala v Planici. Oziroma veliko čakali, saj je veter dodobra krojil dogodke v Lahtiju. Vodstvo tekmovanja je potrebovalo kar uro in 45 minut, da je pod streho pospravilo prvo serijo, in… »

Vsi že z mislimi v Planici

Dnevnik 26.03.2023
Slovenski smučarski skakalci so na prvi ekipni tekmi po svetovnem prvenstvu, na katerem so osvojili zlato kolajno, prišli do drugega mesta. V Lahtiju so morali priznati premoč le sosedom Avstrijcem. Vetrovna loterija z eno serijo pa je pripadla Rjojuju… »

Zmagoslavje Japonca, med elitno osmerico trije Slovenci

Delo 26.03.2023
Anže Lanišek je bil najboljši slovenski smučarski skakalec tudi na tekmi za svetovni pokal z le eno serijo v Lahtiju. V Lahtiju so izpeljali le eno serijo posamične tekme za svetovni pokal v smučarskih skokih. V spremenljivih razmerah je najdlje… »

Slovenci po odpovedi finala do lepega moštvenega uspeha

Zurnal24 26.03.2023
Trije Slovenci med najboljšo deseterico na posamični tekmi v Lahtiju, zadnji postojanki svetovnega pokala pred finalom sezone v Planici. Japonec Ryoyu Kobayashi (145,9 točke) je zmagovalec tekme svetovnega pokala v Lahtiju, kjer so zaradi spremenljivih… »

Kobajaši dobil maratonsko tekmo, začinjeno z vetrom, trije Slovenci v deseterici

RTV Slovenija 26.03.2023
Smučarski skakalci so pred prihodom v Planico tekmovali še v Lahtiju. Tekmo je zaznamoval močan veter, prva (in edina) serija je trajala kar uro in 45 minut, zmage pa se je na koncu veselil Rjoju Kobajaši, kar trije Slovenci so se uvrstili med deset… »

Kobayashi do zmage v vetrovnem Lahtiju, Lanišek peti

Primorske 26.03.2023
Japonski smučarski skakalec Ryoyu Kobayashi (145,9 točke) je zmagovalec tekme svetovnega pokala v Lahtiju, ki je potekala v spremenljivih vetrovnih razmerah, zato so organizatorji odpovedali finalno serijo. Najboljši Slovenec je bil Anže Lanišek… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem