Povezane novice

Roglič ubranil vse napade

Dnevnik 26.03.2023
Slovenski kolesar Primož Roglič je zmagal na dirki po Kataloniji, potem ko je ves teden nosil majico vodilnega. Vsega deset sekund prednosti, ki jo je imel Primož Roglič pred Belgijcem Remcom Evenepoelom (Soudal-Quick Step) pred zadnjo etapo dirke po… »

NEVERJETNI PRIMOŽ ROGLIČ: Po drugem mestu v zadnji etapi skupna zmaga po Kataloniji (FOTO)

Regional 26.03.2023
Slovenski kolesarski as Primož Roglič (Jumbo-Visma) je skupni zmagovalec dirke po Kataloniji. V zadnji etapi po Barceloni (136 km) je zasedel drugo mesto in ohranil šest sekund prednosti pred edinim pravim tekmecem in zmagovalcem današnje etape… »

Mohorič padel, dvojec Jumbo-Visme zavladal v Belgiji

SiolNET 26.03.2023
Na klasični belgijski enodnevni dirki Gent – Wevelgem je danes v obupnih razmerah povsem zavladal dvojec nizozemskega moštva Jumbo-Visma. Wout van Aert in Christophe Laporte sta tekmecem pobegnila že 53 kilometrov pred ciljem zahtevne 260,9 kilometra… »

Van Aert prepustil zmago Laportu, Mohorič ob koncu padel

Dnevnik 26.03.2023
Francoski kolesar Christophe Laporte (Jumbo-Visma) je zmagovalec dirke svetovne serije Gent-Wevelgem. Drugo mesto je zasedel Belgijec Wout Van Aert, ki je moštvenemu kolegu prepustil zmago. Najboljši Slovenec Matej Mohorič (Bahrain-Victorious) je v… »

Roglič zmagal na dirki po Kataloniji

Delo 26.03.2023
Z drugim mestom na zadnji etapi dirke je le še potrdil lovoriko. Slovenski kolesarski šampion Primož Roglič (Jumbo-Visma) je skupni zmagovalec dirke po Kataloniji. V zadnji etapi po Barceloni (136 km) je osvojil drugo mesto in ohranil šest sekund… »

Roglič suvereno nadziral Evenepoela in osvojil Dirko po Kataloniji

RTV Slovenija 26.03.2023
Primož Roglič je prvi slovenski kolesar z zmago na Dirki po Kataloniji. Ves teden je nosil majico vodilnega, na zadnji etapi s šestimi vzponi na Montjuic je suvereno nadziral Remca Evenepoela, ki se je moral zadovoljiti s tolažilno nagrado - etapno… »

Roglič odbil tudi zadnji napad Evenepoela in osvojil Katalonijo

SiolNET 26.03.2023
Primož Roglič (Jumbo-Visma) in Remco Evenepoel (Soudal – QuickStep) sta tudi na zadnji, sedmi etapi Dirke po Kataloniji pripravila šov, na zaključnih krogih po Barceloni dirkala med seboj, 33-letni Kisovčan pa je odbil še zadnji napad mladega… »

Primož Roglič zmagovalec dirke po Kataloniji!

Necenzurirano 26.03.2023
Po težkem lanskem letu, mnogih poškodbah in operaciji, se je Primož Roglič vrnil v velikem slogu. Primož Roglič je zmagovalec Dirke po Kataloniji. V zadnji etapi mu je uspelo ohraniti prednost pred glavnim izzivalcem Remcom Evenepoelom in tako… »

Remco med etapo spet nezadovoljen, Roglič mirno do skupne zmage

Zurnal24 26.03.2023
Primož Roglič je dobil prvi letošnji dvoboj proti Remcu Evenepoelu. Udarila se bosta tudi na Giru. Tudi zadnja etapa dirke po Katoliniji je ponudila zanimiv obračun med Primožem Rogličem in Remcom Evenepoelom. Krožna vožnja po Barceloni s šestimi… »

Rogliču po drugem mestu v zadnji etapi skupna zmaga po Kataloniji

Primorske 26.03.2023
Slovenski kolesarski as Primož Roglič (Jumbo-Visma) je skupni zmagovalec dirke po Kataloniji. V zadnji etapi po Barceloni (136 km) je zasedel drugo mesto in ohranil šest sekund prednosti pred edinim pravim tekmecem, Belgijcem Remcom Evenepoelom… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem