Povezane novice

Tanja Žakelj druga v Vrtojbi

Primorske 27.03.2023
Domače Kolesarsko društvo DEŠ Fleš, je včeraj na tradicionalno otvoritveno dirko sezone gorskih kolesarjev v olimpijskem krosu privabilo kar 385 tekmovalcev iz 15 držav, saj je dirka štela tako za slovenski pokal vseh kategorij kot tudi za članske… »

Vaja zaprla predor: reševali ranjene, dva sta umrla

Primorske 27.03.2023
Zaradi hude nesreče, ki se je v predoru Markovec zgodila v soboto nekaj po 23. uri, je bil predor zaprt do zgodnjih jutranjih ur. Na srečo je bila nesreča s tragičnimi posledicami del scenarija vaje, v kateri je sodelovalo približno 140 pripadnikov… »

V jubilej z vajo gašenja velikega gozdnega požara

Primorske 27.03.2023
Prostovoljno gasilsko društvo Ledine je v 120. leto delovanja vstopilo z gašenjem požara pri sosednjem PGD Vrsnik. Gašenje velikega gozdnega požara pa so minuli petek pripravili za preizkus usposobljenosti skupaj z vodstvom občinske gasilske zveze… »

Prvi primorski ženski derbi napovedal napet boj za polfinale

Primorske 27.03.2023
V prvi četrtfinalni tekmi prve ženske odbojkarske lige se je v Novi Gorici domači favorit Gen-I Volley za las izognil porazu proti Ankaranu, ki bo v sredo ob 20. uri v dvorani koprske OŠ Antona Ukmarja skušal izničiti zaostanek in si priboriti… »

Damjan Polh: “Pred očmi nam zdravstvo razpada, vlada pa se ne sekira!”

Primorske 27.03.2023
Takoj, ko je minulo sredo vlada namesto nadaljevanja pogajanj s sindikati zdravstva sporočila spremembo časovnice pogajanj in rok za oblikovanje načrtovanega plačnega stebra za zdravstvo s 1. aprila premaknila na 30. junij, je Fides najavil… »

Za začetek sezone zmagi Luke Božiča in Petra Kauzerja

Primorske 27.03.2023
Kajakaški vikend v Solkanu je bil pravšnji uvod v novo sezono, v kateri si bodo slovenski slalomisti na divjih vodah že utirali pot proti olimpijskim igram prihodnje leto v Parizu. Med njimi sta se z zmago na Soči okitila domači kanuist Luka Božič… »

Boršić: “Volitve v državni svet so bile nepoštene in nezakonite”

Primorske 27.03.2023
Ker je število prebivalcev v občini Hrpelje - Kozina 1. julija lani že preseglo 5000, bi občini na zadnjih volitvah v državni svet pripadal dodaten elektor, skupno torej dva, kar pa bi lahko vplivalo na volilni izid. Občina bo zato zahtevala, da se… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem