Povezane novice

Visokošolski sindikat: Minister Papič naj odstopi

Dnevnik 27.03.2023
Na univerzah se obeta stavka, Visokošolski sindikat Slovenije pa ministra za visoko šolstvo, znanost in inovacije Igorja Papiča poziva k odstopu. Očitajo mu neiskrenost in izogibanje pogajanjem. Sindikat za univerzitetne učitelje pričakuje plačni… »

Strokovnjaki besni na ministra: "To je samo še en razlog za umik!"

Zurnal24 27.03.2023
Minister za visoko šolstvo, znanost in inovacije je razburil visokošolski sindikat. "Minister se je na poziv VSS k odstopu odzval po načelih "napad je najboljša obramba" in "deli in vladaj". Sporočamo mu, da ti obrabljeni strategiji ne bosta dali… »

Vlada ni kredibilna, zahtevajo odstop ministra

Necenzurirano 27.03.2023
Odločili so se za nadaljevanje stavke v visokem šolstvu, zahtevajo pa tudi odstop ministra za visoko šolstvo, znanost in inovacije Igorja Papiča. Predstavniki Visokošolskega sindikata Slovenije (VSS) in vlade so sredi marca po več tednih pogajanj… »

"Utemeljitev, zakaj je minister Papič nesposoben, je kratka in preprosta"

SiolNET 27.03.2023
Visokošolski sindikat (VSS) in vlada sta po več tednih pogajanj uskladila besedilo stavkovnega sporazuma, na zadnjem sestanku pa je sindikat izvedel, da minister Igor Papič mandata za pogajanja o številnih že dogovorjenih tematikah sploh nima. Ker… »

VSS: Odstop ministra Papiča zahtevamo, ker je nesposoben in ker mu za univerze ni mar

RTV Slovenija 27.03.2023
V Visokošolskem sindikatu ob nezadovoljstvu s potekom stavkovnih pogajanj od ministra za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo Igorja Papiča, ki mu očitajo oportunistično ravnanje, zahtevajo odstop. Papič odgovarja: "Uskladili smo se praktično v… »

Visokošolski sindikat: Vlada nima kredibilnosti in minister Papič je nesposoben

Nova 24TV 27.03.2023
Robert Golob in minister za visoko šolstvo Igor Papič (Foto: STA) Visokošolski sindikat in vlada sta po več tednih pogajanj uskladili besedilo stavkovnega sporazuma, nazadnje pa je sindikat izvedel, da minister Igor Papič mandata za pogajanja o… »

Visokošolski sindikat: Minister Papič je nesposoben

Delo 27.03.2023
Minister za visoko šolstvo Igor Papič visokošolskemu sindikatu odgovarja: »Priznam, da nisem sposoben, da bi se spuščal na tak nivo komunikacije.«. V Visokošolskem sindikatu Slovenije (VSS) so danes sporočili, da nadaljujejo stavkovne aktivnosti… »

Visokošolski sindikat zaradi nesposobnosti reševanja stavkovnih zahtev poziva Papiča k odstopu

Primorske 27.03.2023
Visokošolski sindikat in vlada sta po več tednih pogajanj uskladili besedilo stavkovnega sporazuma, nazadnje pa je sindikat izvedel, da minister Igor Papič mandata za pogajanja o številnih že dogovorjenih tematikah sploh nima. Ker do stavkovnega… »

Odpira se naslednja stavkovna fronta: Zahteve po odstopu ministra

Nova 24TV 27.03.2023
Minister za visoko šolstvo, znanost in inovacije Igor Papič (Foto: STA) Vse več je nezadovoljstva z vlado Roberta Goloba. Tega ne morejo več skriti niti mediji, javnomnenjske raziskave pa pravijo, da vladi že dobrih 42 odstotkov nasprotuje. Po seriji… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem