Povezane novice

PRIMORSKA AVTOCESTA PONOVNO ODPRTA: Trčila osebno in tovorno vozilo (FOTO)

Regional 27.03.2023
Zaradi prometne nesreče je bila zaprta primorska avtocesta med priključkoma Razdrto in Postojna proti Ljubljani. Ker je bil obvoz za osebna vozila možen po vzporedni regionalni cesti, je tudi tam nastal zastoj. Primorska avtocesta med priključkoma… »

ZAKAJ JE BIL ZAPRT PREDOR MARKOVEC? Policisti sporočili, kaj se je zgodilo (FOTO)

Regional 27.03.2023
Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste so posledice prometne nesreče na primorski hitri cesti v predoru Markovec proti Izoli umaknili. Hitra cesta je ponovno odprta. Zastojev ni. ‼️ Hitra cesta H5 Koper - Izola je zaradi… »

Prometna nesreča v predoru Markovec

Primorske 27.03.2023
Danes, okoli 10.50, se je v predoru Markovec v smeri proti Izoli zgodila prometna nesreča. Promet skozi predor je bil nekaj časa zaprt. KOPER, IZOLA > 51-letni povzročitelj je zaradi neprilagojene hitrosti silovito trčil v drugo vozilo. V postopku so… »

Avtocesta med Razdrtim in Postojno ponovno odprta, nastal je zastoj

Primorske 27.03.2023
Zaradi prometne nesreče je bila zaprta primorska avtocesta med priključkoma Razdrto in Postojna proti Ljubljani. Promet zdaj poteka po odstavnem pasu. RAZDRTO > Zaradi prometne nesreče sta na primorski avtocesti med priključkoma Razdrto in Postojna… »

VIDEO: Nesreča na primorski avtocesti: eno vozilo na strehi

Necenzurirano 27.03.2023
Prometno-informacijski center je malo pred četro uro sporočil, da voznike pri Razdrtem čaka neprijetno presenečenje. Na primorski avtocesti med priključkoma Razdrto in Postojna proti Ljubljani je namreč prišlo do prometne nesreče. Zaradi tega so… »

Med Razdrtim in Postojno huda prometna nesreča

Delo 27.03.2023
Zaradi prometne nesreče je bila dlje časa zaprta primorska avtocesta med priključkoma Razdrto in Postojna proti Ljubljani. Primorska avtocesta med priključkoma Razdrto in Postojna proti Ljubljani je znova odprta. Zaradi prometne nesreče sta sicer še… »

Sodra na cesti in prevrnjen avto: nastal je daljši zastoj #video

SiolNET 27.03.2023
V slabih vremenskih razmerah se je na avtocesti pri Postojni prevrnil avtomobil. Voznike na primorski avtocesti med Razdrtim in Postojno je presenetila sodra. V takih vremenskih razmerah je ena izmed voznic očitno vozila z neprilagojeno hitrostjo… »

51-letnik vozil prehitro, brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom drog

SiolNET 27.03.2023
Malo pred 11. uro so koprske policiste obvestili o prometni nesreči na izvozu iz predora Markovec proti Izoli. 51-letni povzročitelj je zaradi neprilagojene hitrosti silovito trčil v drugo vozilo, vozil je brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem