Povezane novice

Golob: Slovenija in Hrvaška imata interes za JEK 2

Finance.si 28.03.2023
Slovenski in hrvaški premier Robert Golob in Andrej Plenković sta se danes dogovorila za podpis solidarnostnega sporazuma o oskrbi s plinom. Slovenija je tudi izrazila interes za sodelovanje pri povečanju zmogljivosti plinskega terminala na Krku in… »

O ribičih ne bo dogovarjanja

Delo 28.03.2023
Ribolovni sporazum, ki je v interesu južne sosede, je za Goloba mrtev. Kljub zatrjevanju obeh strani, da v slovensko-hrvaških odnosih vejejo prijateljski odnosi, še ni nastopil čas, da bi se predsednika vlad Robert Golob in Andrej Plenković sestala… »

Golob in Plenković sta se dogovorila za podpis solidarnostnega sporazuma o oskrbi s plinom

RTV Slovenija 28.03.2023
Slovenski in hrvaški premier Robert Golob in Andrej Plenković sta se dogovorila za podpis solidarnostnega sporazuma o oskrbi s plinom. Slovenija pa je izrazila interes za sodelovanje pri povečanju zmogljivosti plinskega terminala na Krku in plinovodov… »

Golob in Plenković za sodelovanje pri vprašanju nezakonitih migracij

Primorske 28.03.2023
Slovenski in hrvaški premier Robert Golob in Andrej Plenković sta se na današnjih pogovorih na Brdu pri Kranju zavzela za sodelovanje pri upravljanju nezakonitih migracij. Golob je na novinarski konferenci pojasnil, da Slovenija predlaga vzpostavitev… »

Plenković predlagal "gentlemanski sporazum", Golob modro molčal

Zurnal24 28.03.2023
Glavne teme pogovora so bile gospodarsko in energetsko sodelovanje ter področje migracij, a je Plenković hitro zajadral na področje arbitraže. Kot smo že poročali, sta se na Brdu pri Kranju na delovnem obisku sestala predsednik slovenske vlade… »

Državi sta pripravljeni na podpis solidarnostnega sporazuma

Delo 28.03.2023
Drugo srečanje predsednikov vlad Slovenije in Hrvaške, Roberta Goloba in Andreja Plenkovića, je bilo priprava na uradno srečanje, ki sledi kmalu v Zagrebu. Kot je bilo najavljeno pred večkrat preloženim sestankom obeh premierov, sta se sogovornika… »

Brdo pri Kranju: Glede gospodarstva in migracij ni nesoglasij, pri arbitraži in ribičih pa ni popuščanj #video

SiolNET 28.03.2023
Danes sta se na Brdu pri Kranju na delovnem srečanju sestala predsednik slovenske vlade Robert Golob in njegov hrvaški kolega Andrej Plenković. Glavne teme srečanja so bile področja energetike, migracij in infrastrukture, premierja pa sta izmenjala… »

Golob in Plenković z dogovorom za krepitev sodelovanja pri energetiki

Primorske 28.03.2023
Slovenski in hrvaški premier Robert Golob in Andrej Plenković sta se danes dogovorila za podpis solidarnostnega sporazuma o oskrbi s plinom. Slovenija je tudi izrazila interes za sodelovanje pri povečanju zmogljivosti plinskega terminala na Krku in… »

Plenković dobil košarico, Golob se o tem ne bo pogovarjal

Zurnal24 28.03.2023
Na Brdu pri Kranju se bosta na delovnem obisku sestala predsednik slovenske vlade Robert Golob in hrvaški premier Andrej Plenković. Hrvaška stran naj bi skušala odpreti tudi perečo temo izdajanja glob ribičem, slovenska stran se o tem ne želi… »

PLENKOVIĆ PRIHAJA NA OBISK: Število prebežnikov se je močno povečalo, kako zavarovati zunanjo mejo?

Regional 28.03.2023
Na delovni obisk v Slovenijo danes prihaja hrvaški premier Andrej Plenković, ki ga bo na Brdu pri Kranju sprejel predsednik slovenske vlade Robert Golob. V ospredju pogovorov bodo po napovedih sodelovanje na področju energetike in infrastrukture, pa… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem