Povezane novice

Minister Kumer: Ta izjema je za Slovenijo zelo pomembna

SiolNET 28.03.2023
Ministri za energetiko so danes dosegli politični dogovor o podaljšanju uredbe o zmanjšanju porabe plina do konca marca 2024. Pri tem bo za Slovenijo, ki namerava pri oskrbi z elektriko in daljinskem ogrevanju v Ljubljani premog v večini zamenjati s… »

Energetski ministri EU za podaljšanje zmanjševanja porabe plina z izjemo za Slovenijo

Primorske 28.03.2023
Ministri za energetiko so danes dosegli politični dogovor o podaljšanju uredbe o zmanjšanju porabe plina do konca marca 2024. Pri tem bo za Slovenijo, ki namerava pri oskrbi z elektriko in daljinskem ogrevanju v Ljubljani premog v veliki meri zamenjati… »

Izjema za Slovenijo pri podaljšanju zmanjševanja porabe plina na ravni EU-ja

RTV Slovenija 28.03.2023
Ministri za energetiko so dosegli politični dogovor o podaljšanju uredbe o zmanjšanju porabe plina do konca marca 2024. Pri tem bo za Slovenijo, ki namerava pri daljinskem ogrevanju v Ljubljani premog v veliki meri zamenjati s plinom, veljala izjema… »

Slovenija vidi renesanso jedrske energije

Delo 28.03.2023
Minister Bojan Kumer na zasedanju EU o nadaljevanju varčevanja s plinom, nuklearkah in špekulacijah na trgih. Ministri EU za energetiko na današnjem zasedanju niso le sprejeli prepovedi novih avtomobilov z motorji na notranje zgorevanje od leta 2035… »

Kumer: Izjema pri zmanjševanju porabe plina za Slovenijo zelo pomembna

Primorske 28.03.2023
Izjema, ki se Sloveniji obeta v okviru podaljšanja zmanjševanja porabe plina, je zelo pomembna, je danes ob prihodu na zasedanje ministrov za energetiko povedal slovenski minister za energijo Bojan Kumer. Brez izjeme bi se namreč izničil ves… »

Slovenija si je pri varčevanju s plinom izborila izjemo

Delo 28.03.2023
Slovenija bo lahko količino plina, ki se bo porabil v novi plinski enoti toplarne Ljubljana za ogrevanje, izvzela iz referenčnega okvira. V nadaljevanju preberite: Ministri članic EU, pristojnih za energetiko, bodo danes govorili o podaljšanju uredbe… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem