Povezane novice

#intervju Cene Prevc, smučarski skakalec, ki bo v Planici opravil svoj zadnji polet: Edini v družini bo ostal brez posamične…

Dnevnik 28.03.2023
Smučarski poleti v Planici imajo za slovenske orle posebno mesto v srcu. Tradicionalno so na sporedu kot zadnja tekma svetovnega pokala v tekoči sezoni in zaradi tega smo bili v dolini pod Poncami priča že številnim poslovilnim poletom ob koncu… »

Kariero bodo končali kar trije slovenski skakalci

SiolNET 28.03.2023
Letošnja Planica bo posebna še z nekoliko drugačnega vidika. Od smučarskih skokov se bodo poslovili trije slovenski skakalci. V petek bo zadnji skok opravil Bor Pavlovčič, v soboto pa še Tilen Bartol in Cene Prevc. Sportal Znanih 12 slovenskih… »

Svoji športni poti bosta sklenila še dva naša vrhunska skakalca

Delo 28.03.2023
V Planici bosta svoje poslovilne skoke oziroma polete opravila tudi Tilen Bartol in Bor Pavlovčič. V Planici bodo konec tedna športne poti končali trije nekdanji člani udarnega slovenskega moštva v smučarskih skokih. Ob Cenetu Prevcu, ki je že… »

Znanih 12 slovenskih orlov za finale sezone, letos bo preizkus letalnice popoldan

SiolNET 28.03.2023
Letalnica bratov Gorišek bo med četrtkom in nedeljo gostila tradicionalni zaključek sezone v smučarskih skokih. Znanih je 12 slovenskih skakalcev za zadnje dejanje. Od tega pet članov A-reprezentance: Anže Lanišek, Timi Zajc, Žiga Jelar, Lovro Kos… »

Jutri preizkus letalnice

Gorenjski glas 28.03.2023
Če bo vse po sreči, bo letalnica za finale svetovnega pokala v smučarskih skokih za preizkus nared do jutri, danes pa bo Planico obiskala inšpekcija Mednarodne smučarske zveze. Ljubljana, Planica – Od četrtka do nedelje bo Letalnica bratov… »

Znanih 12 orlov, ki bodo leteli pod Poncami

RTV Slovenija 28.03.2023
V četrtkovih kvalifikacijah si bo nastop na petkovi tekmi svetovnega pokala v Planici skušalo zagotoviti 12 slovenskih skakalcev. Nastopili bodo vsi štirje, ki so na nedavnem svetovnem prvenstvu na Bloudkovi velikanki postali svetovni prvaki, Anže… »

Legendarni Finec po čudežu ostal živ

Delo 28.03.2023
Jane Ahonen je imel leta 2005 pred legendarno tekmo v dolini pod Poncami buren alkoholni uvod v Kranjski Gori, na letalnici se je končalo skoraj usodno. V nadaljevanju preberite: Pred velikim zaključkom sezone smučarjev skakalcev v Planici na letalnici… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem