Povezane novice

Leta 2035 se avtomobili z motorjem z notranjim zgorevanjem ne bodo več prodajali, vozili jih bomo še

RTV Slovenija 28.03.2023
Leta 2035 se bomo vozili na bencin, dizel, s priključnimi hibridi, hibridi, elektriko, na vodik in sintetiko. Vse to bo ostalo, nihče ne bo prikrajšan, menita strokovnjaka. Opozarjata pa na vprašanje proizvodnje baterij in kitajsko konkurenco… »

Ropot v motorju Evrope

Delo 28.03.2023
Zeleni prehod ne bi smeli biti le velika vlaganja v obnovljive vire energije, temveč tudi socialno vzdržen program. V nadaljevanju preberite: Politična drama z nemško blokado se končuje in danes bodo pod streho novi standardi za avtomobilske izpuste… »

Prepoved avtov na notranje zgorevanje potrjena, dodana je ena izjema

Zurnal24 28.03.2023
Zahtevi Nemčije je bilo ugodeno. Ministri za energetiko so danes potrdili uredbo, v skladu s katero bo od leta 2035 prepovedana prodaja novih vozil z motorjem z notranjim zgorevanjem. Še naprej bo sicer dovoljena prodaja tovrstnih vozil pod pogojem, da… »

Članice EU potrdile prepoved vozil z motorjem z notranjim zgorevanjem

Primorske 28.03.2023
Ministri za energetiko so danes potrdili uredbo, v skladu s katero bo od leta 2035 prepovedana prodaja novih vozil z motorjem z notranjim zgorevanjem. Še naprej bo sicer dovoljena prodaja tovrstnih vozil pod pogojem, da jih bodo poganjala sintetična… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem