Povezane novice

Peter Prevc sporočil dobro novico

SiolNET 29.03.2023
"Pravzaprav sem v redu. Vse kosti so bile in so cele, le v vretencih je bilo na treh delih nekaj počeno. Vse skupaj se mora zarasti, da bom lahko stoodstotno funkcioniral," je svoje trenutno zdravstveno stanje opisal slovenski skakalni šampion Peter… »

Zaradi težav s telesno težo se je odločil za umik iz smučarskih skokov

SiolNET 29.03.2023
V smučarskih skokih je eden od pomembnih dejavnikov za dobre nastope teža skakalcev, ta pa nekaterim povzroča težave. Slovenski skakalec Bor Pavlovčič jih ima že vrsto let, zato se je odločil, da mučenju naredi konec. "Ni življenje, če… »

V Planico po še ene "individualne" stopničke in ekipno tekmo

SiolNET 29.03.2023
"Planica je ena od mojih najljubših tekem, sploh letos, ko je bila res dolga sezona, se veselim, da bo konec pakiranja, da končamo. Pričakovanja? Rad bi dosegel še ene stopničke na individualni tekmi in se uvrstil na ekipno tekmo," pred začetkom… »

Neverjeten polet Prišliča na preizkusu letalnice, padec mladega Ekarta, sprememba ure kvalifikacij

SiolNET 29.03.2023
Finale svetovnega pokala v Planici se je začel s preizkusom letalnice. Predskakalci so preizkusili Letalnico bratov Gorišek, čast prvega poleta je pripadla 24-letnemu Boru Pavlovčiču, ki se bo po petkovem poletu umaknil iz karavane smučarskih… »

Žiga Jelar v četrtek ne bo letel

SiolNET 29.03.2023
Žiga Jelar zaradi zdravstvenih težav ne bo nastopil na četrtkovem treningu in v kvalifikacijah na Letalnici bratov Gorišek. Njegovo mesto v reprezentanci bo zapolnil Patrik Vitez. Sportal Neverjeten polet Prišliča na preizkusu letalnice, padec… »

Prišlič na preizkusu poletel 247 metrov daleč, grd padec mladega Ekarta

Delo 29.03.2023
V Planici jutri kvalifikacije z dvanajstimi slovenskimi smučarskimi skakalci. Žigo Jelarja ustavila bolezen. V Planici so danes popoldne opravili preizkus letalnice bratov Gorišek. Namesto predvidenih dveh serij so izpeljali le eno, pa še te ne cele… »

Preizkus letalnice končan po 21 poletih, Prišlič padel po 246,5 m

RTV Slovenija 29.03.2023
Petdnevni planiški praznik v Planici se je začel z ne prav posrečenim preizkusom letalnice bratov Gorišek. Premočan veter in dva padca so bili krivi, da so preizkus prekinili po zgolj 21 poletih. Kar 246,5 m je poletel Ernest Prišlič, a s padcem… »

Nov šok v slovenskem taboru: dobitnik malega globusa izpušča prvo tekmo

Zurnal24 29.03.2023
Nov šok v slovenskem skakalnem taboru, ki ima v zaključku letošnje sezone precej težav s poškodbami in boleznijo. Žige Jelarja ne bo na petkovi tekmi niti na ekipni v soboto, tudi za nedeljo nastop še visi na nitki. Žiga Jelar, ki je v minuli… »

Naš skakalni as razkril šokanten razlog, zaradi katerega končuje kariero

Zurnal24 29.03.2023
Eden nekdaj najbolj nadarjenih slovenskih smučarskih skakalcev je pojasnil, kaj je glavni razlog, da pri vsega 24 letih končuje svojo skakalno pot. Medtem ko je bilo že dalj časa jasno, da se od kariere smučarskih skokov poslavlja Cene Prevc, ki se… »

Peter Prevc o padcu: Morda pa mi hoče kdo kaj sporočiti

RTV Slovenija 29.03.2023
Minili so štirje tedni od grdega padca Petra Prevca na Bloudkovi velikanki. Najuspešnejši slovenski skakalec vseh časov se, kot pravi, dobro počuti, a mora še mirovati. V Planici bo tako le navijač reprezentančnih kolegov. "Sem dobro, le skakati… »

Začenja se planiški skakalni praznik

Delo 29.03.2023
S petdnevnim planiškim skakalnim praznikom se bo končala 44. sezona svetovnega pokala v smučarskih skokih. Danes se bo ob 15. uri z uradnim preizkusom letalnice bratov Gorišek začel petdnevni planiški skakalni praznik, s katerim se bo končala 44… »

Z današnjim dnem se začenja veliki planiški skakalni praznik

Zurnal24 29.03.2023
Z današnjim preizkusom se bo tudi uradno začel planiški skakalni praznik. Danes se bo ob 15. uri z uradnim preizkusom letalnice bratov Gorišek začel petdnevni planiški skakalni praznik, s katerim se bo končala 44. sezona svetovnega pokala v… »

ZAČENJA SE PLANIŠKI SKAKALNI PRAZNIK: Prvi se bo spustil Bor Pavlovčič in naznanil konec kariere

Regional 29.03.2023
Danes se bo ob 15. uri z uradnim preizkusom letalnice bratov Gorišek začel petdnevni planiški skakalni praznik, s katerim se bo končala 44. sezona svetovnega pokala v smučarskih skokih. Prvi se bo po planiški velikanki spustil Bor Pavlovčič, ki je… »

Finale svetovnega pokala s poleti v Planici: Slovenski troboj za bronasto kolajno

Dnevnik 29.03.2023
V Planici bo danes ob 15. uri preizkus letalnice pred začetkom finala 44. sezone svetovnega pokala v smučarskih skokih. Slovenska reprezentanca je imela na skandinavski turneji veliko težav z zdravjem. Smučarski skakalci se zbirajo v Planici, kjer se… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem