Povezane novice

Odstopil je: Nastop premierja Goloba terjal prvo žrtev

Zurnal24 29.03.2023
Potem ko je premier Robert Golob sinoči v pogovoru na POP TV izrazil kritiko nad ekipo ministrstva za finance, da načrtovane davčne reforme ni znala ustrezno predstaviti javnosti, je za davke pristojni državni sekretar Tilen Božič podal odstopno… »

Lukšič in Cerar: Težava ni v komuniciranju, temveč v pripravi in izvedbi reform

RTV Slovenija 29.03.2023
"Če premier reče, da en minister dela dobro, drugi pa slabo, je to slabo za celotno vlado," je prepričan Igor Lukšič. Miro Cerar medtem opaža, da vlada večino težav rešuje z "več denarja", reforme pa se še ne premikajo od besed k dejanjem. "O… »

Golobove kritike odnesle državnega sekretarja

Dnevnik 29.03.2023
Predsednik vlade Robert Golob je v oddaji Preverjeno kritiziral ministrstvo za finance, ob davčni reformi pa pod vprašaj postavil tudi druge reforme, z izjemo zdravstvene. Golobove kritike so odnesle državnega sekretarja Tilna Božiča, v koaliciji pa… »

Premier nezadovoljen z davčno reformo, na finančnem ministrstvu odstop državnega sekretarja Božiča

RTV Slovenija 29.03.2023
Potem ko je premier Robert Golob izjavil, da ekipa ministrstva za finance načrtovane davčne reforme ni znala ustrezno predstaviti javnosti, je državni sekretar Tilen Božič, ki je bil na ministrstvu za finance pristojen za davke, podal odstopno… »

Godec: Ta vlada ima kar nekaj šibkih točk, najbolj šibka pa je predsednik vlade

Nova 24TV 29.03.2023
Foto: Twitter Premier Robert Golob je v sinočnji oddaji Preverjeno med drugim dejal, da so bili pri komuniciranju reform precej neuspešni – pri tem je bil precej kritičen do ministrstva za finance. Minister Klemen Boštjančič ne bo odstopil, je pa… »

Opozicija prepričana, da leto 2023 ne bo prineslo obljubljenih reform

Primorske 29.03.2023
V SDS in NSi po izjavah premierja Roberta Goloba glede usode davčne in drugih napovedanih reform ocenjujejo, da leto 2023 teh ne bo prineslo. Prepričani so, da bo Slovenija ostala zgolj pri "letu časovnic", vladi pa očitajo, da za zdaj ni ponudila… »

Po Golobovih kritikah Tilen Božič ni več državni sekretar

Delo 29.03.2023
Minister Klemen Boštjančič, ki je za Finance dejal, da ne bo odstopil, je odstop državnega sekretarja Tilna Božiča sprejel. Nastop predsednika vlade Roberta Goloba, ki se je za oddajo Preverjeno na POP TV odločil spregovoriti o svoji partnerki Tini… »

Po premierjevih kritikah odstopil državni sekretar Božič

SiolNET 29.03.2023
Potem ko je premier Robert Golob izrazil kritiko ekipe ministrstva za finance, da načrtovane davčne reforme ni znala ustrezno predstaviti javnosti, je za davke pristojni državni sekretar Tilen Božič danes zjutraj podal odstopno izjavo. Minister… »

Po premierjevih izjavah odstopil državni sekretar Tilen Božič

Primorske 29.03.2023
Potem ko je premier Robert Golob izrazil kritiko nad ekipo ministrstva za finance, da načrtovane davčne reforme ni znala ustrezno predstaviti javnosti, je za davke pristojni državni sekretar Tilen Božič danes zjutraj podal odstopno izjavo. Minister… »

PO IZJAVAH GOLOBA: Tilen Božič odstopil z mesta državnega sekretarja

Regional 29.03.2023
Potem ko je premier Robert Golob izrazil kritiko nad ekipo ministrstva za finance, da načrtovane davčne reforme ni znala ustrezno predstaviti javnosti, je za davke pristojni državni sekretar Tilen Božič danes zjutraj podal odstopno izjavo. Minister… »

Vse so bili dogovorjeni, Golob jih je šokiral s to izjavo

Zurnal24 29.03.2023
Izjave premierja Roberta Goloba glede usode davčne in drugih reform, ki jih za letos napoveduje vlada, so koalicijske partnerje presenetile, pa tudi nekoliko vznemirile. V SD so njegove besede po neuradnih informacijah povzročile precejšnje… »

To pravi minister, potem ko si je Golob ob njega obrisal čevlje

Zurnal24 29.03.2023
Minister za finance kljub ostri kritiki predsednika vlade ne bo odstopil, da ostaja minister, je namreč povedal za Finance. Robert Golob ga je v oddaji Preverjeno kritiziral, da je slabo predstavil napovedano davčno reformo in namignil, da celo ni… »

[Video] Reform ne bo, Golob pa že prelaga odgovornost na ostala ministrstva

Nova 24TV 29.03.2023
Finančni minister Klemen Boštjančič in premier Robert Golob (Foto: epa) “Niti R od reform na ključnih področji ni. So le analize in časovnice. Vse ostalo en sam blef,” je na Twitterju komentirala vodja poslanske skupine SDS Jelka Godec. Njen… »

Golob razočaran nad ministrom, tako bo ukrepal

Zurnal24 29.03.2023
Predsednik vlade je izrazil svoje nestrinjanje z delom ministrstva za finance. Pri tem je namignil tudi na dejstvo, da je možno, da davčne reforme tudi ne bo. Včeraj je v oddaji Preverjeno spregovoril predsednik vlade Robert Golob, kjer je naslovil… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem