Povezane novice

Nasprotujejo novim okoljskim omejitvam

Gorenjski glas 29.03.2023
Nezadovoljni kmetje so v petek na protestih po Sloveniji opozarjali zlasti na vse strožje okoljske zahteve, ki jim otežujejo ali celo onemogočajo kmetovanje. Kmetje so tokrat le opozorili na probleme, a hkrati napovedali, da bodo stopnjevali protestne… »

Sestanek kmečkih puntarjev pri ministrici je znak strahu pred nizozemskim scenarijem

Nova 24TV 29.03.2023
Traktorji pred parlamentom (Foto: posnetek zaslona) TopNews Vlada se očitno boji “kmečkih uporov” na traktorjih. Potem ko so kmetje v petek z opozorilnimi protesti zahtevali spodbudno okolje za kmetovanje, bodo prihodnji teden s predstavniki vlade… »

Kmetje protestirali tudi na Brdu, z vladnimi predstavniki se bodo srečali v ponedeljek

RTV Slovenija 29.03.2023
Potem ko so kmetje v petek z opozorilnimi protesti zahtevali spodbudno okolje za kmetovanje, so svoje nezadovoljstvo z načinom sprejemanja kmetijskih politik izrazili še na Brdu pri Kranju. Vlada se bo s predstavniki kmetov sicer srečala v ponedeljek… »

Golob bo kmete sprejel v ponedeljek

Dnevnik 29.03.2023
Potem ko so kmetje v petek z opozorilnimi protesti zahtevali spodbudno okolje za kmetovanje, bodo prihodnji teden s predstavniki vlade sedli za skupno mizo. Sestanek kmetijske ministrice Irene Šinko s predstavniki kmetov bo v ponedeljek popoldan pri… »

Kmetje na sestanek z Robertom Golobom

SiolNET 29.03.2023
Potem ko so kmetje v petek z opozorilnimi protesti zahtevali spodbudno okolje za kmetovanje, bodo prihodnji teden s predstavniki vlade sedli za skupno mizo. Sestanek kmetijske ministrice Irene Šinko s predstavniki kmetov bo v ponedeljek popoldne pri… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem