Povezane novice

PREVIDNO PRI POSLOVANJU Z GOTOVINO: Porast ponarejenih in filmskih bankovcev

Regional 29.03.2023
Na policiji ugotavljajo, da se je ta mesec povečalo število unovčevanja ponarejenih stoevrskih bankovcev, pojavlja pa se tudi t. i. filmski denar. Največ primerov je bilo zabeleženih na območju Maribora in Celja, v manjšem delu pa so bile odkriti… »

Policija: V obtoku večja količina ponarejenih bankovcev

Nova 24TV 29.03.2023
Primer t. i. filmskega denarja (ponaredek z napisom "copy") V policiji ugotavljajo, da se je ta mesec povečalo število unovčitev ponarejenih bankovcev v apoenski vrednosti za 100 evrov, pojavlja pa se tudi t. i. filmski denar. Največ unovčitev je… »

Da se ne boste opekli s filmskim denarjem

Necenzurirano 29.03.2023
Na območju Maribora in Celja so v marcu zaznali povečano število ponarejenih stoevrski bankovcev. Nekaj unovčenih nepristnih bankovcev so opazili tudi v Ljubljani in drugih delih Slovenije. Najpogosteje so te bankovce detektirali v gostinski lokalih… »

Policisti opozarjajo na povečanje števila ponarejenih bankovcev

Dnevnik 29.03.2023
Na policiji ugotavljajo, da se je ta mesec povečalo število unovčevanja ponarejenih stoevrskih bankovcev, pojavlja pa se tudi tako imenovani filmski denar. Največ primerov je bilo zabeleženih na območju Maribora in Celja, v manjšem delu pa so bile… »

Pozor, po Sloveniji kroži ponarejen denar

SiolNET 29.03.2023
Na policiji ugotavljajo, da se je ta mesec povečalo število unovčevanja ponarejenih stoevrskih bankovcev, pojavlja pa se tudi t. i. filmski denar. Največ primerov je bilo zabeleženih na območju Maribora in Celja, v manjšem delu pa so jih odkrili… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem