Povezane novice

Brecelj trdi, da Bešič Loredan ne govori resnice

SiolNET 29.03.2023
"To norost, da je predsednik vlade sprejel reformo zdravstva na svoja pleča, sta si v zgodovini Evropske unije naložila le dva premierja. S tem si je Robert Golob naložil izjemno veliko odgovornost in nalogo na svoja pleča. Lahko rečem, da drugi… »

Bešič Loredan zanikal možnost svojega odstopa, ministrstvo zapušča vodja PR-službe

RTV Slovenija 29.03.2023
Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je zanikal, da bi bil na mizi njegov odstop, če jim ne bo uspelo poenotiti stališč do izhodišč strukturne prenove ZZZS-ja. Po njegovih besedah je šlo za "medijsko bombico". V zadnjih dneh so se pojavile… »

Na mizi ministrov odstop? Tako odgovarja Bešič Loredan!

Zurnal24 29.03.2023
Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je danes zanikal, da bi bil na mizi njegov odstop, v kolikor ne bodo uspeli poenotiti stališč o izhodiščih strukturne prenove ZZZS. Po njegovih besedah je šlo za "medijsko bombico", kaj se dogaja za… »

Bešič Loredan zanikal svoj odstop: Šlo je za medijsko bombico

SiolNET 29.03.2023
Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je danes zanikal, da bi bil na mizi njegov odstop, če ne bodo uspeli poenotiti stališč o izhodiščih strukturne prenove ZZZS. Po njegovih besedah je šlo za "medijsko bombico", kaj se dogaja za zaprtimi… »

Loredan: O mojem odstopu ni bilo nikoli govora

Dnevnik 29.03.2023
Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je danes zanikal, da bi bil na mizi njegov odstop, v kolikor ne bodo uspeli poenotiti stališč o izhodiščih strukturne prenove ZZZS. Po njegovih besedah je šlo za »medijsko bombico«, kaj se dogaja za… »

Zdravstvo na robu kolapsa – bosta Bešič Loredan in Brecelj odstopila?

Nova 24TV 29.03.2023
Predsednik Strateškega sveta za zdravstvo, Erik Brecelj, predsednik vlade Robert Golob in zdravstveni minister Danijel Bešič Loredan. Vir: STA Slovensko zdravstvo je od začetka mandata ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana praktično tik pred… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem