Povezane novice

Vlada: Interpelacija je neutemeljena in vsebinsko neprimerna

RTV Slovenija 30.03.2023
Vlada je v odgovoru na interpelacijo, ki so jo na začetku meseca v parlamentarni postopek vložili poslanci SDS-a, vse očitke zavrnila kot neutemeljene in vsebinsko neprimerne. Vlada je uspešna in uresničuje zastavljene cilje, so zapisali. Med… »

Janša znova udaril, to zdaj čaka Goloba

Zurnal24 30.03.2023
Vlada je v odgovoru na interpelacijo, ki so jo v začetku meseca v parlamentarni postopek vložili poslanci SDS, vse očitke zavrnila kot neutemeljene in vsebinsko deplasirane. V odgovoru prav tako ocenjujejo, da je vlada pri svojem delu uspešna in… »

Vlada: Vsi očitki v interpelaciji so neutemeljeni in vsebinsko deplasirani

SiolNET 30.03.2023
Vlada je na današnji seji sprejela več predlogov novel zakonov in potrdila projekt za zagotovitev pitne vode za slovensko Istro in kraško zaledje. Sprejela je tudi odgovor na interpelacijo o delu in odgovornosti vlade, v katerem vse v interpelaciji… »

Vlada v odgovoru na interpelacijo vse očitke zavrača kot neutemeljene in vsebinsko deplasirane

Dnevnik 30.03.2023
Vlada je v odgovoru na interpelacijo, ki so jo v začetku meseca v parlamentarni postopek vložili poslanci SDS, vse očitke zavrnila kot neutemeljene in vsebinsko deplasirane. V odgovoru ocenjujejo, da je vlada pri svojem delu uspešna in uresničuje… »

Vlada očitke iz interpelacije zavrača kot neutemeljene

Delo 30.03.2023
»Vlada ugotavlja, da je pri svojem delu uspešna in uresničuje zahtevno zastavljene cilje,« je zapisal Urad za komuniciranje. Vlada je na današnji seji sprejela odgovor na interpelacijo o njenem delu in odgovornosti, ki jo je vložila stranka SDS. Vse… »

Asta Vrečko: Dežmanu je bila vročena odpoved zaradi prenehanja obstoja delovnega mesta

Dnevnik 30.03.2023
Na sporočilo nekdanjega direktorja Muzeja novejše zgodovine Slovenije Jožeta Dežmana, da je v torek prejel odpoved pogodbe o zaposlitvi, se je v sredo odzvala ministrica za kulturo Asta Vrečko. Povedala je, da je bila Dežmanu »odpoved izročena… »

Vrečko pojasnjuje, zakaj so Dežmanu dali odpoved

Zurnal24 30.03.2023
Ministrica za kulturo Asta Vrečko je pojasnila, zakaj je bila nekdanjemu direktorju Muzeja novejše zgodovine Slovenije Jožetu Dežmanu vročena odpoved. Na sporočilo nekdanjega direktorja Muzeja novejše zgodovine Slovenije Jožeta Dežmana, da je v… »

Vrečko: Dežmanu odpoved zaradi prenehanja obstoja delovnega mesta

Delo 30.03.2023
Enak postopek je bil izveden tudi za prejšnjega direktorja Muzeja osamosvojitve Željka Oseta. Na sporočilo nekdanjega direktorja Muzeja novejše zgodovine Slovenije Jožeta Dežmana, da je v torek prejel odpoved pogodbe o zaposlitvi, se je včeraj… »

Asta Vrečko: Dežmanu je bila vročena odpoved zaradi prenehanja obstoja delovnega mesta

Primorske 30.03.2023
Na sporočilo nekdanjega direktorja Muzeja novejše zgodovine Slovenije Jožeta Dežmana, da je v torek prejel odpoved pogodbe o zaposlitvi, se je v sredo odzvala ministrica za kulturo Asta Vrečko. Povedala je, da je bila Dežmanu “odpoved izročena… »

Asta Vrečko: Dežmanu je bila vročena odpoved zaradi prenehanja obstoja delovnega mesta

SiolNET 30.03.2023
Na sporočilo nekdanjega direktorja Muzeja novejše zgodovine Slovenije Jožeta Dežmana, da je v torek prejel odpoved pogodbe o zaposlitvi, se je v sredo odzvala ministrica za kulturo Asta Vrečko. Povedala je, da je bila Dežmanu "odpoved izročena… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem