Povezane novice

Od velikih obljub do preklica tiskovne konference

Delo 30.03.2023
Če je vladi zdrsnilo na področju komuniciranja o davčni reformi, ji pri zdravstveni ne sme. Za danes je bil napovedovan prvi večji preboj te vlade: sklicana je bila tiskovna konferenca, na kateri bi predstavili predloga zakona o zdravstvenem… »

Ministrstvo odpovedalo petkovo predstavitev predlogov zakonov o zdravstvenem informacijskem sistemu in o strukturni prenovi…

Dnevnik 30.03.2023
Na ministrstvu za zdravje so za petek sprva napovedali predstavitev predlogov zakona o zdravstvenem informacijskem sistemu in zakona za strukturno prenovo Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS). Popoldne pa so zaradi neodložljivih obveznosti… »

"Veliko je metanja krožnikov in razbijanja omar"

SiolNET 30.03.2023
"Veliko je metanja krožnikov in razbijanja omar. Tudi mi smo metali kakšne krožnike po kuhinji. Težko bi rekel, kako intenzivno je to, a vsekakor v loncu vre," o dogajanju v vladi pravi nekdanji politik Pavel Gantar, ki je prepričan, da se je… »

Vladni predstavniki en drugega postavljajo na laž

Nova 24TV 30.03.2023
Minister za zdravje Daniel Bešič Loredan, ministrica za javno upravo Sanja Ajanovič Hovnik in premier Robert Golob Danijel Bešič Loredan je na seji Strateškega sveta za zdravstvo preko svojih dveh državnih sekretarjev zagrozil z odstopom. Tako se… »

Novice dneva »

V Kolpi našli človeško okostje

Zurnal24 pred 9 uramiše 3 povezane

Pirc Musar podprla kandidaturo Pahorja

Zurnal24 pred 7 uramiše 1 povezana

Slovenija - Japonska 3:1 (2:0, 0:1, 1:0)

Dnevnik pred eno uroše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem