Povezane novice

Bivši dekani oprani sumov o okoriščanju z dodatki

Primorske 30.03.2023
Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani je ustavilo preiskavo sumov nepravilnosti pri izplačilih dodatkov dekanom in prodekanom Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani. Dekani in prodekani, ki so fakulteto vodil med leti 2008 in 2017, so oproščeni… »

Obdolžilni fiasko Igorja Papiča

Dnevnik 30.03.2023
Epilog je doživel kazenski postopek zoper bivša vodstva ljubljanske filozofske fakultete, ki ga je leta 2018 sprožil tedanji rektor Igor Papič. Pristojno tožilstvo ni zmoglo dokazati, da je bilo izplačevanje spornih dodatkov kaznivo. Zato je… »

Tožilstvo zavrglo Papičevo ovadbo proti nekdanjim vodilnim na fakulteti

Delo 30.03.2023
Tožilka je ugotovila, da ni dokazov, da so si obdolženi neupravičeno izplačevali dodatek za funkcijo. Tožilstvo je odstopilo od kazenskega pregona proti petim nekdanjim vodilnim na ljubljanski filozofski fakulteti, ki jih je sumilo zlorabe položaja… »

Tožilstvo: Ni dokazov, da so nekdanji vodilni na filozofski fakulteti delali nezakonito

SiolNET 30.03.2023
Tožilstvo je odstopilo od kazenskega pregona zoper pet nekdanjih vodilnih na ljubljanski filozofski fakulteti, ki so jih sumili zlorabe položaja pri izplačevanju dekanskega in prodekanskega dodatka prek podjemnih pogodb. Tožilka je namreč po izvedeni… »

Prisiljena je bila odstopiti, zdaj se je izkazalo, da je nedolžna

Zurnal24 30.03.2023
Okrožno državno sodišče v Ljubljani je po dobrih štirih letih odločilo, da so nekdanji vodilni zaposleni na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani v letih od 2008 do 2015 oproščeni vseh sumov krivde in storitve očitanih kaznivih dejanj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem