Povezane novice

Vlada je čez zajetje Suhorca naredila križ, zdaj bo preverjala Kubed

Primorske 30.03.2023
Vlada je danes tudi uradno prekinila vse aktivnosti za zajezitev Suhorce v Brkinih in se odločila, da bo Istra na srednji rok dodatno pitno vodo dobila iz kraškega in postojnskega vodovoda. Še vedno pa je glavna naloge najti trajno rešitev za Istro… »

Brežan: za vodooskrbo Istre 92 milijonov evrov

Delo 30.03.2023
Minister za naravne vire in okolje je predstavil srednjeročne ukrepe in dolgoročno usmeritev za vodooskrbo slovenske Istre. »Danes smo na vladi potrdili aktivnosti za srednjeročno rešitev in usmeritev za trajno zagotovitev vodooskrbe slovenske Istre… »

Brežan: Iz kraškega vodovoda v Istro dodatnih 100 litrov vode na sekundo

RTV Slovenija 30.03.2023
Vlada je potrdila srednjeročne in dolgoročne dejavnosti, ki bodo izboljšale vodno oskrbo slovenske Istre. Vredne bodo slabih 100 milijonov evrov, denar bo prispevala Evropa, Istra pa bo dobila dodatnih 100 litrov vode na sekundo. Za srednjeročne… »

Za srednjeročno oskrbo Istre z vodo povezovanje regionalnih vodovodov

Dnevnik 30.03.2023
Med srednjeročnimi ukrepi za zagotavljanje ustreznih količin pitne vode slovenski Istri, ki jih je danes potrdila vlada, je nadgradnja kraškega vodovoda iz Brestovice in izgradnja novega povezovalnega vodovoda iz vodarne Korotan pri Postojni do Rodika… »

KAKO BODO REŠILI PEREČ PROBLEM SLOVENSKE ISTRE? Podrobnosti glede oskrbe s pitno vodo bodo znane danes

Regional 30.03.2023
Vlada bo na današnji seji potrdila aktivnosti in ukrepe za reševanje pereče problematike oskrbe s pitno vodo slovenske Istre in kraškega zaledja, so sporočili z ministrstva za naravne vire in prostor. Podrobnosti bodo popoldne na novinarski… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem