Povezane novice

Katastrofalen večer za Dragića in Čančarja

Zurnal24 31.03.2023
V noči na petek sta bili na obeh tekmah doseženi veliki točkovni razliki. Zaigrala sta Vlatko Čančar in Goran Dragić. Košarkarji Denver Nuggets so doma izgubili proti New Orleans Pelicans z 88:107. Denver, ki je najboljši v zahodni konferenci, si… »

Goran Dragić je imel mirno roko

Delo 31.03.2023
Denver in Milwaukee, ki sta najboljša v svojih skupinah lige NBA, sta izgubila na domačem parketu in se že preračunljivo pripravljata za končnico. Košarkarji Denverja so v ligi NBA doma izgubili proti New Orleansu z 88:107. Dvoboj Milwaukeeja in… »

Boston na derbiju v gosteh povsem razbil vodilni Milwaukee

RTV Slovenija 31.03.2023
V derbiju najboljših ekip Vzhoda Lige NBA so se Boston Celticsi znesli nad Milwaukee Bucksi, zmagali so kar s 140:99. Jayson Tatum in Jaylen Brown sta zbrala polovico točk Bostončanov. Letošnjo serijo medsebojnih obračunov je torej dobil Boston, ki… »

Goran Dragić do prvih točk, slaba novica za Dončićev Dallas

SiolNET 31.03.2023
V noči na petek sta bili v ligi NBA na sporedu le dve tekmi. Na delu sta bila dva slovenska košarkarja. A tako Goran Dargić, ki je dosegel prve točke za Milwaukee Bucks, kot Vlatko Čančar Denver Nuggets, sta parket zapustila sklonjenih glav. Pravi… »

Visoka poraza Čančarjevega Denverja in Dragićevega Milwaukeeja

Dnevnik 31.03.2023
Košarkarji Denver Nuggets so v severnoameriški ligi NBA doma izgubili proti New Orleans Pelicans z 88:107. Obračun Milwaukee Bucks in Boston Celtics so zanesljivo dobili slednji s 140:99. Denver, ki je najboljši v zahodni konferenci, si je že pred… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem