Povezane novice

Hrgota jasen: Ne smemo dovoliti, da bosta mislila, da lahko kar zmagata

SiolNET 31.03.2023
Ob današnji popoldanski posamični tekmi na Letalnici bratov Gorišek v Planici ima selektor slovenske skakalne reprezentance Robert Hrgota ob pogledu na vrstni red četrtkovih kvalifikacij razlog za zadovoljstvo in optimizem. Na prvih treh mestih so se… »

Zajc: Kdor leti, leti. Tu ni nobene umetnosti

Delo 31.03.2023
Veter odpihnil današnjo tekmo v Planici. Jutri na sporedu kar dve, po posamični še moštvena. Timi Zajc obžaloval odpoved. Razočaranih tudi 11.500 gledalcev. V nadaljevanju preberite: Kakšne težave so imeli danes prireditelji tekmovanja za svetovni… »

"Poskušali smo izpeljati vsaj eno serijo, a preprosto nismo želeli tvegati varnosti tekmovalcev"

SiolNET 31.03.2023
"Poskušali smo izpeljati vsaj eno serijo. Prestavljali smo, dokler je bilo mogoče. Na koncu smo imeli celo eno okno, ko smo lahko skakali s predtekmovalci, a ravno v trenutku, ko smo imeli zadnjo možnost, da začnemo tekmo, je spet zapihalo. Veter je… »

11.500 gledalcev zaman čakalo tekmo v vetrovni Planici

RTV Slovenija 31.03.2023
Slaba vremenska napoved se je uresničila in organizatorji predzadnje posamične preizkušnje svetovnega pokala smučarskih skakalcev v Planici so morali petkovo tekmo odpovedati. V soboto bosta dve tekmi – najprej posamična, nato ekipna. V oblačni… »

Bor Pavlovčič še poletel za slovo, tekma pa je prestavljena na soboto

SiolNET 31.03.2023
Napovedi o neugodni vremenski prognozi v Planici so se žal uresničile. Pod Poncami je bilo popoldan precej vetrovno, vodstvo tekmovanja je imelo precej dela, žirija je večkrat zasedala in prestavljala odločitev o usodi tekme. Kot zadnjo možnost je… »

Prestavili prvo serijo. Ali tekma sploh bo?

Zurnal24 31.03.2023
Smučarske skakalce danes na letalnici bratov Gorišek čaka prva od treh tekem finala 44. sezone svetovnega pokala. Slovenci so blesteli v četrtkovih kvalifikacijah, saj so Anže Lanišek, Timi Zajc in Domen Prevc na veselje 12.000 gledalcev pod Poncami… »

Planica se zbudi ob štirih

Gorenjski glas 31.03.2023
Kvalifikacije na Letalnici bratov Gorišek si je ogledalo več tisoč otrok. Redni obiskovalec Planice je tudi nekdanji svetovni rekorder Jože Šlibar. Planiški delavci dan začnejo, ko je še trda noč. Planica – Najboljši smučarski skakalci na… »

Norvežan in Avstrijec za kristalni globus, Slovenci za zmago

Delo 31.03.2023
Smučarski skakalci bodo ob 15. uri na letalnici bratov Gorišek začeli prvo od treh tekem finala 44. sezone svetovnega pokala. Vremenska napoved je slaba. Smučarske skakalce danes na letalnici bratov Gorišek čaka prva od treh tekem finala 44. sezone… »

Slovenski orli navdušili navijače

Gorenjski glas 31.03.2023
Slovenski smučarski skakalci Anže Lanišek, Timi Zajc in Domen Prevc so bili na včerajšnjih kvalifikacijah za današnjo prvo tekmo planiškega konca tedna na prvih treh mestih in s tem napovedali hud boj za zmago. Planica – Planica ta konec tedna… »

Zima Anžeta Laniška v znamenju številke tri

RTV Slovenija 31.03.2023
Anže Lanišek ima najboljšo sezono skakanja v karieri. Domžalski as je v igri za tretje mesto v skupnem seštevku svetovnega pokala. Do zdaj so med prvimi tremi sezono končali le trije Slovenci. Petru Prevcu je uspelo kar trikrat. Dvakrat je bil… »

Granerud razkril, kje je končal prvi globus, to se bo zgodilo z drugim

Zurnal24 31.03.2023
Norveški skakalec bo v Planici še drugič v karieri okronan za zmagovalca svetovnega pokala. Pred smučarskimi skakalci je še zadnje dejanje sezone v Planici, kjer bodo zaključne tekme odločale o dobitniku malega, ne pa tudi velikega kristalnega… »

Izpraznjeni zlati Zajc dobil dodatno energijo

SiolNET 31.03.2023
Za Timijem Zajcem je uspešna sezona, ki jo želi kronati s poletom na zmagovalni oder v domačem okolju na Letalnici bratov Gorišek. Na sosednji Bloudkovi velikanki se je pred enim mesecem na nordijskem prvenstvu v Planici veselil zlate posamične in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem