Povezane novice

Golob in Zelenski o vlogi Slovenije pri povojni obnovi Ukrajine

Primorske 31.03.2023
Premier Robert Golob se je danes v Kijevu sestal z ukrajinskim predsednikom Volodimirjem Zelenskim. Slovenija želi sodelovati pri povojni obnovi Ukrajine, zlasti regije Harkov, je dejal Zelenskemu. Golob se je srečal tudi z ukrajinskim premierjem… »

Golobov poklon žrtvam Buče in zaveze nadaljnje pomoči

Dnevnik 31.03.2023
Premier Robert Golob je na obisku v Ukrajini napovedal interes slovenskih podjetij za sodelovanje pri obnovi države ter se skupaj s tremi povabljenimi evropskimi voditelji poklonil žrtvam vojnih zločinov v mestu Buča, ki so ga pred enim letom… »

Golob v Buči pozval k sankcioniranju ruskih zločinov

Delo 31.03.2023
V ospredju dvostranskih pogovorov med premierom in ukrajinskim državnim vrhom ni bilo pošiljanje orožja, ampak pomoč pri obnovi. V nadaljevanju preberite: »Ni lahko biti na tem mestu. Eno je slišati o tem, kar se je tu zgodilo. Drugo pa je v resnici… »

Golob v Buči: Danes smo vsi mi Ukrajinci in smo povezani kot še nikoli #video

SiolNET 31.03.2023
Predsednik vlade Robert Golob se je danes na delovnem obisku mudil v Ukrajini, kjer je na srečanjih z državnim vrhom izrazil podporo in solidarnost Slovenije. Izkazal je pripravljenost na sodelovanje pri povojni obnovi Ukrajine in poudaril, da se je… »

Vojna ne sme biti izgovor za nekaznovanost

Primorske 31.03.2023
Predsednik vlade Robert Golob se je včeraj ob prvi obletnici osvoboditve ukrajinskega mesta Buča udeležil slovesnosti v spomin na civilne žrtve vojne v Ukrajini. Opozoril je, da so se ruske sile znesle nad nedolžnimi ljudmi, vojna pa ne more biti… »

Golob v Buči: Za agresijo in vojne zločine ne more biti opravičila

Delo 31.03.2023
Premierov obisk se časovno ujema s prvo obletnico umika ruskih sil iz kijevskega predmestja, ki je postalo sinonim za ruske zločine na ukrajinskih tleh. »Ni lahko biti na tem mestu. Eno je slišati o tem, kar se je tu zgodilo. Drugo pa je dejansko biti… »

Golob ob poklonu žrtvam v Buči: Za agresijo in vojne zločine ne more biti opravičila

RTV Slovenija 31.03.2023
Slovenski premier Golob se je v ovkiru enodnevnega obiska Kijeva srečal z ukrajinskim predsednikom Zelenskim. "Za agresijo in vojne zločine ne more biti opravičila, ampak samo pravična kazen," je poudaril na slovesnosti v spomin na žrtve ruske… »

Prva obletnica osvoboditve Buče. Lukašenko: Rusko jedrsko orožje ščiti Belorusijo.

RTV Slovenija 31.03.2023
Volodimir Zelenski je ob prvi obletnici odkritja pokola v mestu Buča dejal, da je osvoboditev Buče in drugih mest v okolici Kijeva "simbol dejstva, da bo Ukrajina zmagala v tej vojni". V mestu je bila slovesnost v spomin na več sto civilnih žrtev… »

Srečanje Goloba in Zelenskega / Slovenija želi sodelovati pri povojni obnovi Ukrajine

Mladina 31.03.2023
Slovenija se je pripravljena angažirati pri povojni obnovi regije Harkov, predvsem mesta Izjum. Premier Robert Golob se je danes v Kijevu sestal z ukrajinskim predsednikom Volodimirjem Zelenskim. Slovenija želi sodelovati pri povojni obnovi Ukrajine… »

Goloba v Ukrajini sprejel Zelenski, premier napovedal pomoč

Zurnal24 31.03.2023
Premier Robert Golob že v Ukrajini, in sicer na enodnevnem delovnem obisku. Srečal se je tudi s predsednikom Zelenskim. Premier Robert Golob se je danes v Kijevu sestal z ukrajinskim predsednikom Volodimirjem Zelenskim. Slovenija želi sodelovati pri… »

Golob po Janševih stopinjah v Kijev

Nova 24TV 31.03.2023
Foto: Vlada RS Predsednik vlade Robert Golob se je po stopinjah nekdanjega premierja Janeza Janše odpravil v Ukrajino. Tam se bo sešel z ukrajinskim državnim vrhom ter izkazal nadaljnjo podporo Slovenije tej državi v njenih prizadevanjih v boju proti… »

GOLOB DANES V KIJEVU: Kakšna zagotovila je dal Zelenskemu glede sodelovanja Slovenije? (FOTO)

Regional 31.03.2023
Predsednik vlade Robert Golob se je danes v Kijevu sestal z ukrajinskim predsednikom Volodimirjem Zelenskim. Slovenija želi sodelovati pri povojni obnovi Ukrajine, zlasti regije Harkov, je premier zagotovil Zelenskemu, s katerim sta govorila tudi o… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem