Povezane novice

Igralka Gwyneth Paltrow dobila tožbo glede nesreče na smučišču

Dnevnik 31.03.2023
Filmska igralka Gwyneth Paltrow je po odločitvi porote v četrtek dobila tožbo, ki sta jo drug proti drugemu vložila s 76-letnim moškim zaradi trka na smučišču v Park Cityju v ameriški zvezni državi Utah. Prvi je tožbo zaradi škode, ki naj bi… »

“Najboljša vloga zadnjih let”

Primorske 31.03.2023
Hollywoodska igralka, v zadnjih letih pa vse bolj “gurujka” zdravega načina življenja Gwyneth Paltrow ni odgovorna za smučarsko nesrečo, ki se je zgodila leta 2016 v ameriškem mondenem smučarskem letovišču in v kateri je bil poškodovan… »

Oskarjevka na smučeh ni kriva za nesrečo

Delo 31.03.2023
Igralka Gwyneth Paltrow ni kriva smučarske nesreče. V skoraj dvotedenskem sojenju je več deset prič poskušalo potrditi resnico o dogodku, ki pa ga je videl samo eden. Osemčlanska porota se je včeraj vrnila po samo dveh urah in 20 minutah razmisleka… »

Gwyneth Paltrow spoznana za nedolžno, dobila je en dolar odškodnine

RTV Slovenija 31.03.2023
Sojenja, na katerem je upokojeni zdravnik Gwyneth Paltrow obtožil nepravilne smuke, v kateri naj bi trčila vanj in ga poškodovala, je konec. Porota je odločilla, da je igralka nedolžna, in ji dodelila simbolični dolar, ki ga je zahtevala v… »

Igralka oproščena nesreče na smučanju, zahtevala le 1 dolar odškodnine

Necenzurirano 31.03.2023
Igralka Gwyneth Paltrow je dobila tožbo proti moškemu, ki je trdil, da se je vanj zaletela med smučanjem. Porota v Utahu je včeraj ugotovila, da oskarjevka Gwyneth Paltrow ni odgovorna za poškodbe, ki jih je moški utrpel med trčenjem z njo na… »

Gwyneth Paltrow: Sojenja je konec, tako so odločili porotniki!

Zurnal24 31.03.2023
Zmagala je. Profimedia Leta 2016 sta se na smučišču z zvezni državi Utah srečala igralka Gwyneth Paltrow in upokojeni optometrist Terry Sanderson. Njuno snidenje na belih strminah ni bilo nežno ... Sanderson trdi, da je zvezdnica na progi, ki je… »

Končalo se je bizarno sojenje igralki, odškodnina znaša en dolar

SiolNET 31.03.2023
Gwyneth Paltrow so oprostili obtožb, da je kriva za težko smučarsko nesrečo. Ameriška igralka Gwyneth Paltrow ni kriva za smučarsko nesrečo, ki se je februarja 2016 pripetila na obronkih planine Flagstaff v zvezni državi Utah, je odločila porota… »

Novice dneva »

Razbil stekla na slovenskem veleposlaništvu v ZDA

Zurnal24 pred 11 uramiše 1 povezana

Z Dončićem in trdo obrambo Dallas do nove zmage

Delo pred 16 uramiše 6 povezanih

14-letnik izgubil življenje na cesti

Necenzurirano pred 15 uramiše 4 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem