Povezane novice

Hrgota si želi le eno stvar

SiolNET 01.04.2023
Po koncu dolgega sobotnega dne je bil glavni trener slovenske skakalne reprezentance Robert Hrgota zadovoljen s predstavami svojih izbrancev, potem ko so na ekipni tekmi poleteli do drugega mesta, Anže Lanišek pa je bil na posamični prav tako drugi… »

Številne slovenske zastave visoko, Lanišek petnajstič na stopničkah

SiolNET 01.04.2023
Zmagovalec prve od dveh sobotnih tekem na letalnici v Planici je Stefan Kraft (239,5 metra). To je njegova 30. zmaga v svetovnem pokalu. Anže Lanišek je pred 20.000 navijači z drugo daljavo tekme (236 metrov) z eno serijo osvojil drugo mesto, kar so… »

Razveselili slovensko javnost, ob tem pa imeli nekaj grenkega priokusa

SiolNET 01.04.2023
Dvakrat drugo mesto je osrednja bera slovenske skakalne reprezentance pred 20 tisoč glavami na Letalnici bratov Gorišek v Planici. Anže Lanišek je obakrat stal na zmagovalnem odru. Ni veliko manjkalo, da bi na moštveni preizkušnji slišali… »

"Super vzdušje, energija in navijači, pa še naši dobro skačejo"

RTV Slovenija 01.04.2023
Po preložitvi petkove tekme so navijači v Planici prišli na svoj račun dan pozneje. V dolini pod Poncami je bil pravi praznik smučarskih skokov z dvojnim sporedom. 20.000 navijačev je ostalo prikrajšano za Zdravljico, nanjo upajo v nedeljo… »

Nadarjeni Slovenec do rezultata kariere: "Občutek je bil res neverjeten!"

Zurnal24 01.04.2023
Eden izmed junakov sobotnega planiškega dogajanja je bil tudi mladi 18-letni Rok Masle. Slovenska javnost je po fantastičnih četrtkovih kvalifikacijah, ko so slovenski orli slavili kar trojno zmago, z nestrpnostjo pričakovala prvo posamično tekmo… »

Lanišek se je opravičil fantom, za konec želi slišati Zdravljico

Delo 01.04.2023
Trener Robert Hrgota in Anže Lanišek sta strnila misli po dvojnem sporedu v Planici in dveh drugih mestih za Slovenijo. Po dveh drugih mestih, Anžeta Laniška na posamični tekmi in Slovencev na ekipni tekmi (Lanišek, Lovro Kos, Domen Prevc, Timi… »

"Če je grenak priokus po drugem mestu, je raven skokov zelo visoka"

RTV Slovenija 01.04.2023
Stefan Kraft je na dveh sobotnih tekmah v Planici preprečil domači zmagi, toda orli so bili s poleti v sončnem vremenu in odličnem razpoloženju, k ga je pripravilo 20.000 obiskovalcev, vseeno navdušeni. Le dobrih šest točk je po osmih poletih… »

Noro razkritje Domna Prevca: "Moral bi biti diskvalificiran"

Zurnal24 01.04.2023
Domen Prevc je imel za sabo zelo turbulenten dan, od ponesrečenega skoka na posamični tekmi, do odličnih poletov na ekipni tekmi. Domen Prevc je veljal za enega največjih slovenskih adutov na sobotnih dogodkih v dolini pod Poncami, ko je Planica… »

Lanišek poskrbel za slovenske stopničke v Planici

Zurnal24 01.04.2023
Anže Lanišek (234,7) je osvojil drugo mesto na prvi posamični tekmi v Planici, kjer so po včerajšnjih težavah z vetrom opravili le eno serijo. Ob 10. uri bo na sporedu še ekipna tekma. Avstrijec Stefan Kraft (240,5) je dobil skrajšano posamično… »

Avstrijci s Kraftom za las preprečili veselje Slovencem

RTV Slovenija 01.04.2023
Lovro Kos, Domen Prevc, Timi Zajc in Anže Lanišek so bili na pragu ekipne zmage v Planici, toda prav na koncu jim je veselje preprečila Avstrija. Tretja je bila Norveška. Daljavo dneva je imel z 240,5 metra Domen Prevc. Hitro je bilo jasno, da bodo v… »

Pred 20 tisoč navijači Slovenija druga, Lanišek se je opravičil

SiolNET 01.04.2023
Pred množico 20 tisoč večinoma slovenskih navijačev je na ekipni tekmi v poletih v Planici zmagala Avstrija. Izenačeno je bilo do zadnjega poleta, a ko je bil Anže Lanišek (217 metrov) prekratek, je Stefan Kraft (235,5 metra) Sloveniji izmaknil… »

Lanišek z drugim mestom do skupnega tretjega mesta, Slovenci ekipno samo za Avstrijci

Dnevnik 01.04.2023
Na letalnici bratov Gorišek so uspešno izpeljali eno serijo včerajšnje prestavljene tekme. Najboljši je bil Avstrijec Stefan Kraft, takoj za njim pa Anže Lanišek. V dolini pod Poncami je vreme danes ustrezno za polete najboljših letalcev na svetu… »

Prefrigani Avstrijci izničili veliko prednost Slovencev

Zurnal24 01.04.2023
Slovenski skakalci v postavi Anže Lanišek, Timi Zajc, Domen Prevc in Lovro Kos so osvojili drugo mesto na ekipni tekmi v Planici. Avstrijska reprezentanca je zmagala na zadnji ekipni tekmi sezone v Planici, potem ko je aktualni svetovni rekorder Stefan… »

Slovenski skakalci srebrni

Nova 24TV 01.04.2023
Foto: STA Slovenska četverica Lovro Kos, Domen Prevc, Timi Zajc in Anže Lanišek je ekipno tekmo za svetovni pokal smučarskih skakalcev v Planici končala na drugem mestu. Pred 20 tisoč gledalci pod Poncami so Slovence po odličnem zadnjem skoku… »

Zadnji polet Slovencem vzel domačo zmago

Delo 01.04.2023
Poker slovenskih smučarskih letalcev Lovro Kos, Domen Prevc, Timi Zajc in Anže Lanišek je na ekipni tekmi v Planici osvojil drugo mesto za Avstrijo. Slovenski smučarski skakalci Lovro Kos, Domen Prevc, Timi Zajc in Anže Lanišek so na ekipni tekmi v… »

Anže Lanišek na jutranji tekmi le za Kraftom

RTV Slovenija 01.04.2023
Stefan Kraft je z 239,5 metra zmagovalec sobotne jutranje posamične tekme v Planici z eno serijo. Anže Lanišek (236,0 m) je z drugim mestom postavil svoj najboljši dosežek na poletih, v skupnem seštevku svetovnega pokala pa je že na tretjem mestu… »

PO USPEHU LANIŠKA ŠE EKIPNE STOPNIČKE! Slovenski skakalci v Planici do drugega mesta

Regional 01.04.2023
Slovenska četverica Lovro Kos, Domen Prevc, Timi Zajc in Anže Lanišek je ekipno tekmo za svetovni pokal smučarskih skakalcev v Planici končala na drugem mestu. Pred 20.000 gledalci pod Poncami so Slovence po odličnem zadnjem skoku Stefana Krafta… »

Slovenska četverica v Planici odnesla srebro

Primorske 01.04.2023
Slovenska četverica Lovro Kos, Domen Prevc, Timi Zajc in Anže Lanišek je ekipno tekmo za svetovni pokal smučarskih skakalcev v Planici končala na drugem mestu. Pred 20.000 gledalci pod Poncami so Slovence po odličnem zadnjem skoku Stefana Krafta… »

Svetovni rekorder zmagovalec pod Poncami, Lanišek tik za njim

Delo 01.04.2023
Tekmo v smučarskih poletih v Planici, ki je imela eno serijo, je dobil Stefan Kraft pred Anžetom Laniškom. Dober obet za ekipno predstavo slovenskih orlov. Svetovni rekorder v poletih Stefan Kraft je zmagovalec ekspresne posamične tekme v Planici, ki… »

LANIŠEK NA STOPNIČKAH! Danes na sporedu še ekipna tekma

Regional 01.04.2023
Slovenec Anže Lanišek (234,7 točke) je na posamični tekmi za svetovni pokal v smučarskih skokih v Planici zasedel drugo mesto. Na tekmi z eno serijo, ki so jo s petka prestavili na danes, je zmagal Avstrijec Stefan Kraft (240,5), tretje mesto pa je… »

Lanišek drugi v Planici, zmaga Kraftu

Primorske 01.04.2023
Slovenec Anže Lanišek (234,7 točke) je na posamični tekmi za svetovni pokal v smučarskih skokih v Planici zasedel drugo mesto. Na tekmi z eno serijo, ki so jo s petka prestavili na danes, je zmagal Avstrijec Stefan Kraft (240,5), tretje mesto pa je… »

POD PONCAMI DANES DVOJNI SPORED: Najprej posamična tekma, nato še ekipna

Regional 01.04.2023
Po petkovih težavah z vetrom, ki so odnesle prvo posamično tekmo, skakalce pod Poncami danes čaka dvojni spored. Ob 8.45 najprej ena serija posamične tekme, ob 10. uri sledi še ekipna tekma, kot je bilo predvideno. Slovenci so tako na posamični kot… »

Dan, ko bodo orli v Planici le poleteli

Delo 01.04.2023
Po včerajšnjem razočaranju bodo danes ljubitelji smučarskih skokov prišli na svoj račun. V Planici sta predvideni kar dve tekmi. Po včerajšnjem razočaranju bodo danes, če bo le vreme šlo na roko, ljubitelji smučarskih skokov prišli na svoj… »

Janko Zwitter: Če bi mi kdo pred sezono rekel, da bomo dosegli takšne rezultate, bi takoj podpisal

SiolNET 01.04.2023
"Zadnji meseci so bili res lepi. Vsak teden smo se veselili uspeha, ki ga prej še nismo poznali. Po koncu sezone smo prejeli nekaj ponudb, a ne bi bilo pošteno do deklet, do Kanade, če bi se zdaj razkropili. To ne bi bilo profesionalno," po mejnikov… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem