Povezane novice

Bayern nadigral Borussio Dortmund, sanjski debi novega trenerja Bavarcev

SiolNET 01.04.2023
Sodeč po velikem derbiju nemškega prvenstva, v katerem je Bayern pod vodstvom novega trenerja Thomasa Tuchla nadigral do tega kroga vodilno Borussio Dortmund (4:2), se Bavarcem odpira pot do novega rekorda, že 11. zaporednega državnega naslova… »

Dirko s tremi štarti dobil prvak, Russell in Ferrari doživela nočno moro

SiolNET 01.04.2023
Kot že tolikokrat je VN Avstralije tudi letos ponudila ogromno drame: zaradi nesreč je bila kar trikrat prekinjena, tako smo videli tri stoječe štarte, se je pa po zadnji prekinitvi končala za varnostnim avtomobilom. Zmagal je Max Verstappen, drugo… »

Borussia po neverjetni napaki vratarja Kobla znova prejela lekcijo v Münchnu

RTV Slovenija 01.04.2023
Nič novega na derbiju Bundeslige. Bayern je z izjemno predstavo odpravil dortmundsko Borussio s 4:2. Bavarci so bili za razred boljši tekmec in imajo znova dve točki naskoka. Vratar črno-rumenih Gregor Kobel si je privoščil začetniško napako. Ko… »

Bayern se je po zmagi nad Borussio iz Dortmunda vrnil na vrh bundeslige

Dnevnik 01.04.2023
Bayern je na osrednji nogometni tekmi 26. kroga nemškega prvenstva zanesljivo premagal Borussio iz Dortmunda s 4:2. Bavarski velikan se je na krstni tekmi novega trenerja Thomasa Tuchela, ki je v začetku tega tedna zamenjal Juliana Nagelsmanna, vrnil na… »

Prusija (Borussia) je podložna Bavarski

Delo 01.04.2023
Bayern se je po zmagi nad Borussio iz Dortmunda vrnil na vrh nemškega nogometnega prvenstva. Bayern je na osrednji tekmi 26. kola nemškega nogometnega prvenstva zanesljivo premagal Borussio iz Dortmunda s 4:2. Bavarski velikan se je na krstni tekmi… »

Verstappen in Russell v Melbournu iz prve startne vrste

RTV Slovenija 01.04.2023
Nizozemski dirkač Max Verstappen (Red Bull) bo nedeljsko dirko za veliko nagrado Avstralije v svetovnem prvenstvu formule ena začel z najboljšega startnega položaja, popolnoma drugačno soboto pa je imel njegov kolega Sergio Perez. Ob Verstappnu bo v… »

F1 želi še kvalifikacije za sprinte, Verstappen grozi z odhodom

Dnevnik 01.04.2023
Nizozemski dirkaški zvezdnik Max Verstappen je zagrozil s predčasnim odhodom iz formule 1, če bo vodstvo tekmovanja pretiravalo z dodatnimi obveznostmi za dirkače ob koncih tedna. Organizatorji svetovnega prvenstva namreč želijo še dodatne… »

Ideja o dodatnih kvalifikacijah za šprint jezi Verstappna

SiolNET 01.04.2023
Dvakratni svetovni prvak Max Verstappen je znova izpostavil, da ni navdušen nad sobotnimi šprinterskimi dirkami, potem ko je padla ideja, da bi zanje izvedli še dodatne kvalifikacije. "To zame ne bo več imelo nobenega smisla." Prvi od šestih… »

Svetovni prvak Verstappen zagrozil z odhodom iz formule 1

Zurnal24 01.04.2023
Nizozemski dirkač Max Verstappen odločno nasprotuje novostim, h katerim se nagiba vodstvo tekmovanja F1. Nizozemski dirkaški zvezdnik Max Verstappen je zagrozil s predčasnim odhodom iz formule 1, če bo vodstvo tekmovanja pretiravalo z dodatnimi… »

En Red Bull prvi, drug zadnji, žarek upanja za Mercedes

SiolNET 01.04.2023
Tretjo dirko sezone formule 1 bosta iz prve štartne vrste začela vodilni v prvenstvu Max Verstappen (Red Bull) in zmagovalec lanske VN Barazilije George Russell (Mercedes). Drugo vrsto sta si priborila sedemkratni prvak Lewis Hamilton (Mercedes) in… »

Najboljši startni položaj v Avstraliji Verstappnu

Dnevnik 01.04.2023
Nizozemski dirkač Max Verstappen (Red Bull) bo nedeljsko dirko za veliko nagrado Avstralije v svetovnem prvenstvu formule 1 začel z najboljšega startnega položaja. Ob njem bo v prvi vrsti na stezi Albert Park v Melbournu še Britanec George Russell… »

Svetovni prvak bo štartal pred mercedesoma

Delo 01.04.2023
Max Verstappen je dobil kvalifikacije pred jutrišnjo VN Avstralije, za njim George Russell in Lewis Hamilton. Fernando Alonso četrti, Sergio Perez z začelja. Nizozemski dirkač Max Verstappen (Red Bull) bo nedeljsko dirko za veliko nagrado Avstralije v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem