Povezane novice

Predsednik Zelenski premierju Golobu: "Robert ..."

Zurnal24 01.04.2023
Zahvalil se je Sloveniji, Slovencem in predsedniku vlade Robertu Golobu. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski se je po petkovem obisku predsednika slovenske vlade Roberta Goloba v Kijevu zahvalil slovenskemu narodu za podporo, so sporočili iz urada… »

V Rusiji začetek spomladanske naborne kampanje #vŽivo

SiolNET 01.04.2023
V Rusiji se je ob več kot leto dni trajajoči invaziji na Ukrajino danes začela spomladanska naborna kampanja, v okviru katere je na služenje vojaškega roka vpoklicanih približno 147 tisoč Rusov, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Pregled… »

Začenja se spomladanska naborna kampanja

Delo 01.04.2023
V Rusiji morajo moški, stari od 18 do 27 let, služiti vsaj eno leto vojaškega roka. V Rusiji se je ob več kot leto dni trajajoči invaziji na Ukrajino danes začela spomladanska naborna kampanja, v okviru katere je na služenje vojaškega roka… »

Zelenski objavil video z zahvalo Sloveniji za podporo

Delo 01.04.2023
»Slovenija dela Ukrajino močnejšo,« je Volodimir Zelenski izjavil v videoposnetku, objavljenem na družbenih omrežjih. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski se je po včerajšnjem obisku predsednika slovenske vlade Roberta Goloba v Kijevu zahvalil… »

#video Zelenski se je v videoposnetku zahvalil slovenskemu narodu za podporo

Dnevnik 01.04.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski se je po petkovem obisku predsednika slovenske vlade Roberta Goloba v Kijevu zahvalil slovenskemu narodu za podporo, so sporočili iz urada vlade za komuniciranje. »Slovenija dela Ukrajino močnejšo,« je dejal v… »

Golob se je vrnil iz Kijeva, kjer je Zelenskemu zagotovil odločno politično podporo

RTV Slovenija 01.04.2023
Premier Robert Golob se je skozi Poljsko vrnil iz Ukrajine, kjer se je v petek sešel z ukrajinskim državnim vrhom in poudaril pripravljenost na sodelovanje pri povojni obnovi države. Zelenski se je slovenskemu narodu zahvalil za podporo. Naznanil je… »

GOLOB SE JE VRNIL IZ UKRAJINE: Poglejte si njegov govor v ukrajinščini (VIDEO)

Regional 01.04.2023
Premier Robert Golob se je danes preko Poljske vrnil z delovnega obiska v Ukrajini, kjer se je v petek med drugim sešel z ukrajinskim državnim vrhom in poudaril pripravljenost na sodelovanje pri povojni obnovi države. Naznanil je tudi, da se je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem